Foto - ferie

Streets of LondonFor en fantastisk tur med verdens beste søster. Skulle gjene vært der noen dager lenger, men vi fikk jo faktisk gjort det vi kom for pluss litt til; nemlig å shoppe oss blakke, haha.
Hva syns dere om bildene? ♥

Noen glemte sommerminner


åhh, hvorfor gikk sommeren så fort? Jeg har nettopp sett gjennom en hel haug med sommerbilder, og skjønner nesten ikke hvor den ble av. Det er så mye jeg savner, og selvom høsten er en fin årstid, kommer den til å forsvinne fortere enn den kom. Men når det er sagt, må jeg ikke ta sorgene på forskudd, så da er det vel like greit å nyte høsten på sitt beste.
I dag skal jeg bare rydde litt i huset, og prøve å ta meg en treningstime før jeg må sette i gang med en ny eksamensoppgave. Hva gjør dere denne søndagen? ♥

I've never seen such a beautiful sunsetDette øyeblikket var faktisk magisk.  ♥

Bø sommarland

Hei dere! Denne helgen (som dere sikkert ser) har jeg vært i Bø Sommarland, og hatt det utrolig gøy. Vi har nemlig hytte i Telemark, så jeg, typen min, søsteren min og typen hennes bestemte oss for å dra dit i helgen, og få med oss en dag i sommarland før sommeren er over. Dette var faktisk siste helgen de hadde åpent, så det var flaks! Det var uansett kjempe gøy å tilbringe en dag i badeparken, vi var heldige med været, og jeg følte meg som et lite barn igjen. 

Noen som har vært der før? 

Beautiful Cyprus part III

åhh, jeg vil tilbake!  ♥

Sommer i Norge


Båttur med gode venner ♥
Reker og hvitvin ♥


Fin natur ♥


Sykkelturer ♥

 
Dyrekos♥


God mat på grillen ♥
Stranda ♥Hyttekos på Hvaler ♥


Lunsj og utepils ♥

 

Den norske sommeren er ikke så verst after all, eller hva? 

Kyrenia Harbour


Hva syns dere? ♥

Skottland


mami♥


storesøster ♥


stjerna ♥

Her har dere noen bilder fra jeg var i Skottland med mamma og storesøster for å se lillesøster konkurrere i EM i cheerleadning. Det morsomste med hele turen var selvfølgelig at de tok gull og vant hele europamesterskapet. Hvor kult er ikke det!? Ellers brukte vi tiden på å shoppe med oss noen kilo hjem. Jeg hadde 9 kilo da jeg dro fra Norge, og 21 kilo da vi dro hjem igjen, haha.  Nå skal jeg spise vårruller med kjæresten og se en fin film.

Hva gjør dere i kveld? ♥

Beautiful Cyprus part II

Take me back! ♥

Beautiful CyprusDa har jeg kommet hjem etter syv herlige dager på Kypros. Det har vært en utrolig deilig og avslappet ferie sammen med kjæresten min, og vi skulle vel ønsket ferien varte litt lenger enn som så. Over ser dere noen bilder fra hotellområdet, som var veldig fint og idyllisk. I morgen reiser jeg til Skottland for å se lillesøsteren min i Cheerleading, så det er litt hektisk akkurat nå. Men det er veldig deilig med ferie!

Vi var forresten i Kyrenia, Nord-Kypros. Noen som har vært der? ♥

The best of SydneyHva syns dere? ♥

Bangkok

Hei dere! Nå er jeg godt plantet på norsk jord, og det føles utrolig deilig. Likevel skal jeg innrømme at 50 graders forskjell var noe jeg ikke ønsket meg, og jeg lengter allerede tilbake til varmen. De siste dagene i Thailand ble tilbrunget i Bangkok, og denne fem-ukers turen kunne virkelig ikke endt bedre. For en by! Jeg er så utrolig fornøyd med alt jeg har sett og opplevd, og jeg gleder meg til å vise dere enda flere bilder. Her er noen fra Bangkok: 
Vi bodde på 5stjernes hotell, som var ganske luksus...


Med denne utsikten fra suiten i 23. etasje!


Vi var på floating marked,


Og fikk nyte de siste timene med sol og varme.


Bestille roomservice,
Kose oss ved bassenget,
Og nyte en deilig dessert på lærerens regning

 I tillegg fikk jeg shoppet en hel haug, hilst på backpackerbyen Kao San Road, og hatt tre uforglemmelige dager med den beste gjengen. Nå som det er påskeferie skal jeg tilbringe tiden med kjæresten, familie og venner, før jeg vender tilbake til Verdal og fullfører skoleåret. Livet er herlig!

Hva skal dere i påskeferien? ♥

To dager i paradis
åhh, herlig! ♥

Chiang Mai, Thailand

Hei dere! Nå sitter jeg på et superfint hotell i Chaing Mai, Thailand, som er en søt liten landsby i Nord-Thailand. Vi kom hit i går kveld, og var passe slitne etter en lang flytur. Etter noen fantastiske dager i Sydney er jeg klar for 3 uker med sol og varme. I dag har vi besøkt noen templer, som har vært veldig gøy å se, i tillegg har vi vært i Tiger Kingdom, som var en helt fantastisk opplevelse jeg aldri vil glemme. Det er så uvirkelig vakre dyr, jeg ville ta med meg alle sammen hjem! ♥♥ Uansett, her har dere litt bilder fra hva jeg har gjort de siste dagene:
♥ Vært på den berømte Bondi Beach (flere bilder kommer senere)


♥ Spist den beste isen jeg noen sinne har smakt med Ferrero Rocher smak! Himmelsk <33


♥ Gått turer langs stranden (hotellet vårt i Sydney lå rett ovenfor Collaroy beach)


♥ Beundret det fine synet av fantastiske Manly♥ Besøkt Thailandske templer
♥ Og sist, men ikke minst: vært i Tiger Kingdom og kost med små bebi tigere! Jeg er forelsket, har tenkt til å ta med disse to hjem til Norge :):)

Hva har dere gjort i dag? 

Sentosa Island

This is what up

Hei! Får ikke blogget så mye mens jeg er her nede, i og med at det skjer så mye hele tiden. I tillegg har jeg ikke hatt internett-tilgang før nå. Akkurat nå sitter jeg på en benk på terrassen i Sydney, og drikker en iskald cola. Her i Sydney er det kjempe fint, vi bor nesten på stranden, og har sett mye fint allerede. Vi hadde noen fantastiske dager i Melbourne også, så i stedet for å ramse opp alt jeg har gjort, kan jeg heller slenge med noen bilder jeg har tatt. Håper dere koser dere i Norge! 
Singapore love

En liten oppdatering her fra andre siden av jorda! Jeg har nå vært i Singapore i to dager, og opplevd utrolig mye på kort tid. Nå sitter jeg faktisk bare klar for å reise, i kveld skal vi nemlig fly til Melbourne. I korte trekk er Singapore en veldig fin by, øy og land, og er en utrolig ren by! Visste dere forresten at man får ca. 9000 kr i bot hvis man drikker eller spiser på t-banen eller stasjonen? Haha, sykt.
Ble ikke så mange bilder, men det er fordi nettet er utrolig dårlig. Håper dere koser dere hjemme i Norge, så snakkes vi når jeg er i Australia! 

Benidorm beachåh, dette er den fineste stranden jeg har sett noensinne. Den er så idyllisk, og alle de fine bygningene gjør at den blir enda finere. Den blir så intim på denne måten, og ikke minst veldig koselig. Jeg savner Spania allerede, det er rart at hverdagen har begynt igjen. Denne uken er utrolig hektisk for meg, fordi på fredag reiser jeg til Trondhjem på folkehøgskole.

Hva gjør du denne høsten?

The last day

 litt trist. kunne gjerne vært her i 3 uker til. 

The beautiful tiger

Tigere er verdens nydeligste dyr, og om det var mulig, ville jeg definitivt hatt en som kjeledyr. De er så vakre å se på, og virker som utrolig rolige dyr (selv om jeg vet de ikke alltid er det). Jeg har på en måte fått for meg at de er så snille og gode fordi jeg har vokst opp med løvenes konge, haha. Denne så vi da vi var på safari, og jeg kunne ikke stoppe å se på de fine fargene i pelsen, den rolige atmosfæren, og det faktumet at jeg har vært så nærme en tiger. Hva syns du om tigere?

Bought myself a new bagåh, denne er perfekt i mine øyne, og verdt hver eneste krone! den er classy, ikke for stor, og passer til alle antrekk. I morgen blir det mer shopping! mehe

Weekend i Benidorm

Hei! De siste dagene har gått i ett. Fra fredag til søndag dro jeg, kjæresten min, søsteren min og kjæresten hennes på hotellweekend i Benidorm, som ligger ca. 2 timer unna der vi bor her i Spania. Utrolig fine hotellrom, og en utrolig flott by! Vi har på få dager vært i aqualand, safari, sjekket ut utelivet og fått shoppet litt. Så vær forbredt på mange bilder fremover!:) Det er kun 6 dager igjen nå, så dagene fremover må gå til å slikke solen så mye jeg kan, haha. Føler fargen har forsvunnet allerede...Dette er bilder fra hotellet og hotellområdet. Er det ikke fint? 

Best LunchDown Town

Et lite hei fra Torrevieja! Jeg koser meg veldig masse, og tiden flyr alt for fort. Jeg har rukket å bli ganske brun, og shoppet endel også. I morgen skal jeg på shoppingsentret og svi av lommeboken, og på fredag skal de eldste på overnattingstur i Benidorm! Det tror jeg blir kjempe bra, og oppleve litt andre deler av Spania også. Forresten kan dere følge meg på instagram: helene1105 heter jeg der. Oppdaterer mye oftere der!

Flowers really do intoxicate mehva syns du om bildet?

Let's go to the beach

En dag ved bassenget

En av flere deilige dager ved vannkanten. Var på stranda i går, og har ellers ligget i bassengområdet rett utenfor huset. Det er helt fantastisk temperatur, både i luften og i vannet, og det finnes ikke noe bedre enn å ligge på en solseng med en god bok og noe kaldt i glasset. Har blitt litt brun, men solen er veldig sterk her nede, så er litt rød noen steder også. Men når det er sagt, har jeg mange dager på meg til å få en fin og gylden farge, så det er ikke noe poeng i å stresse :) Hører været i Norge ikke er noe å skryte av? Jeg føler med dere.

Plantet på spansk jord

åh, det er så deilig her! Selv om det er ganske varmt her nede, er det litt vind (varm, vel og merke), sånn at jeg slipper å dø her i solen. Stedet vi bor på er kjempe fint, med utebasseng, 4 terasser, stort soverom og mange koselige venner. Nå skal jeg ned til de andre å drikke et glass vin før jeg legger meg og gjør meg klar for en dag på stranden! Hvordan er det i Norge? hihi

hits