Antrekk

Et glemt høst-antrekk

Hei dere. Nå sitter jeg med en kopp kaffe ved siden av meg og en hel haug med bøker og notater på den andre. Jeg har høstferie nå, men dette er vel den verste ferien jeg har hatt noensinne. Det har vel noe med at jeg ikke har fått feriefølelsen i det hele tatt, for enten jobber jeg med eksamen, eller så er jeg på jobb. På torsdag skal første eksamen leveres, og på søndag skal den andre leveres, og jeg kjenner meg bare stressa, ukonsentrert og er sint på meg selv for at jeg ikke begynte før.. Uansett har jeg glemt å vise dere antrekket for en liten stund siden, det har ligget som utkast, og kan endelig publiseres.
Håper alle får en fin dag! ♥Antrekk 24.09.13

cardigan / gina tricot. bluse/ h&m. shorts / spania. strømpebukse / h&m. smykke og ringer / primark. øredobber / bikbok. sko / footway. neglelakk / essie. veske / LYN.

Today's outfit

Hei dere! I dag har vært en helt fantastisk dag, jeg har fått meg ny jobb, har sinsykt reisefeber, og været har vært helt skjønt. Derfor har jeg tatt meg tiden til å lage et nytt og mer sommerlig design, og i tillegg fått tatt outfit bilder! Straks skal jeg sette meg på verandaen med en hjemmelaget smoothie mens hamburgerne stekes, og høre på musikk og tenke hva jeg skal pakke med meg til Kypros.

Hva syns dere om antrekket og det nye designet? ♥ 

Summer outfit

Jeg elsker når været er så bra som det er nå! Det er så deilig å gå med lette klær, bruke solbriller og ikke minst få litt farge på kroppen. Håper alle får en riktig god helg, den skal nytes til det fulleste for min del. 10 timer med jobb hver dag er ikke kroppen min helt vant til kjenner jeg.... Denne shortsen har jeg forresten laget selv! Like? ♥

17. mai antrekket
Det var så mange som kommenterte antrekket jeg hadde på 17. mai, og spesielt skjørtet! Så til dere som lurte på hvor ting var fra; både skjørtet, toppen og skoene er fra h&m (men det er kjøpt i Thailand) og blazeren og smykket er fra vero moda.

Hva syns du? ♥

antrekk

Som nevnt tidligere var jeg i Trondheim fra i går til i dag med søsteren min og bestevenninna mi. Vi hadde det utrolig koselig og gøy, spesielt når vi dro ut på kvelden. Må si at jentene i Trondheim kler seg veldig lettkledd! Hvertfall der hvor vi var... :p Ellers har jeg hatt en super helg, og jeg gleder meg masse til å komme hjem om bare tre uker. Uansett, var dette lørdagens antrekk. Like?

Håper alle hat hatt en like fin helg som jeg har! ♥

I wish I could wear this right now

Nå som jeg er tilbake på skolen, må dunjakken på, solbrillene må legges bort, og vinterskoene må på igjen. Her i Verdal er det nemlig bare overskyet og snø, og jeg kjenner misunnelsen stiger innpå når jeg leser at folk i Oslo går med skinnjakker og converse. Jeg vil gå i lette klær, tynne sko og kjenne solen varmer på kroppen. Håper det ikke er så lenge til...

Hva syns dere om antrekket? Hvordan er været hos dere nå?  ♥

Saturday is sun-day

Hei dere! Selvom jeg ikke ser så syk ut på disse bildene, så er jeg faktisk det, haha. Jeg har virus på balansenerven, noe som gjør at jeg er veldig svimmel, men jeg kan heldigvis ta på meg sminke og føle meg litt fresh i noen minutter før jeg må sette meg ned og ta en pause. Jeg er heldigvis bedre enn jeg var, så jeg satser på at jeg blir helt frisk om noen dager. Senere i dag får jeg sykebesøk av en venninne, og så er jeg nødt til å ta det med ro og slappe av. Heldigvis har jeg en fantastisk kjæreste som ordner og steller med meg - det er noen goder ved å være syk også!
Håper alle får en fin lørdag!

Hva skal dere i dag? ♥

Prom night

Hei dere! I går var jeg på nyttårsball, noe som var veldig koselig. Det var skinkestek, show, dans, fine antrekk og gode kaker med en helt fantastisk gjeng. Under ser dere gårsdagens antrekk! Takk til Ida som tok bildene. you're the best.


fine ullsokker


Fineste Ida ♥Hva syns dere om antrekket og håret? Det var Ida som lagde den søte sløyfen :) :)

Forgotten winter outfit

Blazer H&M     Topp Vero Moda    Skjerf Zara

Et lite vinterantrekk jeg glemte å poste i juleferien! Og til dere som har lurt på hvordan jeg krøller håret, bruker jeg gorgeous sin krølltang :)
Hva syns du? 

Sneak peak for tonightGod kveld alle sammen! Om få timer går vi inn i et nytt år, og jeg må si at 2012 har vært et fantastisk år, men jeg tror og håper at 2013 blir mye bedre! Over ser dere litt av hva kveldens antrekk består av, og er det noen som ser at jeg har gjort noe nytt med håret? I hvertfall ønsker jeg alle der ute et riktig godt nyttår, må kvelden bli super, og la 2013 bringe lykke til alle fine mennesker!

Fredagens antrekkØnsker alle en riktig god helg! Denne dagen har jeg ventet lenge på, og endelig er tankene et annet sted enn de har vært den siste uken. Denne helgen skal nytes!
Hva syns du om antrekket? 

Antrekk 10. oktober
Skinnjakke / Zara   Vest / Primark   Genser / Only   Smykke / H&M   Øredobber / Spania   Jeans / Stradivarius (Spania)

litt nytt

Her i Verdal er det ikke mye å skryte av når det kommer til butikker. Det er et bittelite amfi senter nede i "byen", som har et par butikker som økonomisko, bokhandelen, vero moda og cubus. Med andre ord har ikke senteret de klassiske klesbutikkene som jeg liker og er vant til, men cubus har mye fint til tider. Tok derfor turen innom og fikk kjøpt med meg en ny neglelakk, en søt pyntetopp med paljetter, og en superdeilig strikket genser. Den er så utrolig god, det kjennes ut som jeg går med et teppe på overkroppen!

Denim shorts with a hint of pinkOutfit 3. august

 

 


topp bik bok shorts bik bok smykke spania

Hva syns du om antrekket?

høstfarger

hits