november 2013

This morning's breakfastFiberrik, cottage cheese, avocado, salt og pepper, blåbær og bringebær ♥

Tiger tiger

               


Verdens fineste dyr (tatt i Australia)

Vandring i høstmørket

Så var denne dagen snart over også. I dag har det gått i lesing til eksamen, en drøy times treningsøkt, kafédate med en venninne og litt mere lesing. Ja, også har jeg vært på en fin tur med hunden min og for en gangs skyld husket å ta med meg kameraet. Hva syns dere om bildene? ♥

Happiness in a boxEndelig har jeg fått meg ny telefon, etter to og et halvt år med en uknuselig iPhone 4. Herregud, det er som en helt ny verden! Selv om min gamle telefon tålte mye (og da mener jeg MYE), ser jeg nå at det virkelig var på tide med en ny telefon. Hittil er jeg kjempe fornøyd, jeg syns den er super classy, og jeg elsker funksjonen som gjør at jeg kan låse opp telefonen med fingeravtrykket mitt! 

Hvilken telefon har du?  ♥

25 daysOm akkurat 25 dager reiser jeg tilbake til mitt favorittsted; London ♥♥ Jeg har vært i London uttallige ganger, og jeg gleder meg like mye hver gang jeg skal tilbake. Jeg skal dit på søstertur med min eldre søster, og vi skal shoppe oss i hjel, både til oss selv og handle julegaver. Er det noen som har vært i London i juletiden? Det er så sinnsykt koselig! Gatene er stappet med julelys, og stemningen er helt fantastisk. Gleder meg utrolig mye!

Noen som har vært i London før? ♥

Første november... please be good ♥

hits