oktober 2013

Three photographs from todayStort mye mer enn dette har ikke skjedd i dag. En lang tur med frisk luft i solen med kameraet på slep, og fire/fem kopper med cappuccino, krem og kanel på toppen. Ellers har jeg jo lest litt fagbøker, sett på frustrerte fruer og ryddet litt hjemme. Hvordan har din dag sett ut?  ♥

Autumn is soon to go

åhh, endelig er jeg ferdig med to eksamner, og jeg føler meg 100kg lettere. Gud så deilig det er å få de ut av verden! Jeg føler jeg endelig har litt fritid, men dessverre begynner jeg å bli syk, så det må jo alltid være noe... Nå skal jeg snart på kino med søstrene mine, vi snakkes senere! Hva syns dere forresten om bildet?

Eksamensstress

Jeg føler meg stressa, utmattet, sliten og lei. Jeg vet at jeg omtrent bare klager for tiden, men det er fordi jeg skuffer meg selv gang på gang. Ja, den ene eksamensoppgaven leverte jeg på torsdag (og ble overraskende fornøyd), men før jeg rakk å føle lettelsen, kom jeg plutselig på at jeg har enda en oppgave som skal leveres på søndag. Så derfor blir bloggingen litt nedprioritert, men etter søndag tror jeg hverdagen blir mye lettere! 
Likte dere farger eller svart/hvitt best? ♥

Et glemt høst-antrekk

Hei dere. Nå sitter jeg med en kopp kaffe ved siden av meg og en hel haug med bøker og notater på den andre. Jeg har høstferie nå, men dette er vel den verste ferien jeg har hatt noensinne. Det har vel noe med at jeg ikke har fått feriefølelsen i det hele tatt, for enten jobber jeg med eksamen, eller så er jeg på jobb. På torsdag skal første eksamen leveres, og på søndag skal den andre leveres, og jeg kjenner meg bare stressa, ukonsentrert og er sint på meg selv for at jeg ikke begynte før.. Uansett har jeg glemt å vise dere antrekket for en liten stund siden, det har ligget som utkast, og kan endelig publiseres.
Håper alle får en fin dag! ♥Colorful


Autumn is the hardest season. 


The leaves are all falling,


and they're falling like...


...they're falling in love with the ground. ♥

Litt inspirasjon i hverdagen
Jeg elsker dette! Det å se på inspirerende bilder på we♥it er noe jeg virkelig kan gjøre i flere timer i strekk. Spesielt nå som jeg har flyttet hjemmefra, er det viktig å skape inspirasjon til å kunne lage noe til mitt eget, og ikke minst bli fornøyd. I går var jeg og mamma nemlig på IKEA og kjøpte med oss en hel haug, så nå er hele sirkuset i gang. Jeg gleder meg til å få alt på plass, og til at jeg kan vise dere resultatet!

Hey there kittycat

ahh, hvor herlig er ikke denne fantastiske skapningen? Jeg fikk øye på den da jeg var i Trysil forrige helg, og måtte bare ha fotoshoot med den. Liker spesielt godt bildet i midten, syns det er så søtt, haha. Jeg er forresten med i en fotokonkurranse med det bildet, og ville satt utrolig pris på å få noen stemmer! Det som er genialt med konkurransen, er at i tillegg til den med flest stemmer vinner en premie, så får en som har stemt på bildet også samme premie! Dere kan stemme på meg her! ♥♥ Bare hvis dere vil da :):)

 

Noen glemte sommerminner


åhh, hvorfor gikk sommeren så fort? Jeg har nettopp sett gjennom en hel haug med sommerbilder, og skjønner nesten ikke hvor den ble av. Det er så mye jeg savner, og selvom høsten er en fin årstid, kommer den til å forsvinne fortere enn den kom. Men når det er sagt, må jeg ikke ta sorgene på forskudd, så da er det vel like greit å nyte høsten på sitt beste.
I dag skal jeg bare rydde litt i huset, og prøve å ta meg en treningstime før jeg må sette i gang med en ny eksamensoppgave. Hva gjør dere denne søndagen? ♥

(stu)dying

Hei dere! uff, nå er jeg superstressa, fordi førsteutkastet i eksamen skal leveres i kveld og jeg er kun litt over halvveis. Jeg mangler både inspirasjon og motivasjon, og det er faktisk helt krise, fordi jeg vet jo at jeg ikke har noe annet valg enn å bare bli ferdig. Så nå sitter jeg på en kafé i byen, og later som jeg jobber, mens jeg egentlig bare sitter her og blogger, haha. Utrolig kjipt at konsentrasjonen har tatt ferie når jeg trenger den mest. Noen som har noen tips til konsentrasjon?? Det taes imot med takk♥♥
Herlig lunsj
hits