september 2013

Ni dyrebilder

Hei dere! I helgen har jeg vært i Trysil og besøkt barndomsbestevenninnen min, og vi har kost oss kjempe masse. Det er så trist at vi bor så langt fra hverandre, men derfor er det ekstra koselig når vi først møtes. På lørdag var vi i stallen og hilste på hestene, og tok oss også en tur med hest og kjerre, som var veldig deilig. Her har dere noen bilder fra dagen:

Hva syns dere?  ♥

autumn is here

Hei dere! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, og venter på at tacoen skal bli ferdig. Etter en lang dag med både trening, skole og jobb, kjenner jeg at jeg er ordentlig sliten. Derfor er det deilig å få alt servert. Egentlig så føler jeg at overskriften ikke passer, fordi jeg synes nesten det begynner å nærme seg vinter allerede. Det er så sinstykt kaldt ute nå, og vinterjakken er nok snart på allerede. Likevel har jeg fått tatt noen høstbilder, med de fine fargene. Skulle bare ønske den varte litt lenger..


Hva syns dere? ♥

Antrekk 24.09.13

cardigan / gina tricot. bluse/ h&m. shorts / spania. strømpebukse / h&m. smykke og ringer / primark. øredobber / bikbok. sko / footway. neglelakk / essie. veske / LYN.

Lotus Rouge Chanel

Da jeg var i Skottland i sommer var jeg nødt til å kjøpe med meg et par neglelakker fra Chanel, og endte opp med denne fantastiske Lotus Rouge fargen. Jeg syns neglene blir kjempe fine, spesielt nå på høsten, da dette er en farge som går igjen i skapet mitt for tiden. Det jeg elsker mest med Chanel sine neglelakker er at de varer mye lenger enn vanlige neglelakker jeg har prøvd, så man slipper å bytte annenhver dag. Jeg har kjøpt en til som jeg kanskje kan vise dere senere!

Noen som har prøvd Chanel neglelakker før? ♥

Lay me down on a bed of roses

Jeg elsker roser. Det er så sinnsykt fint, det er bare synd de må byttes ut så ofte. Skulle ønske de varte evig!
Hva syns dere om bildene? ♥ 

The beauty in her eyesNoen portretter jeg tok av min altfor vakre lillesøster her forleden. Hva syns dere? ♥

Kanin på turHva syns dere om bildene? ♥

Sushi cravings

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hei dere! Nå sitter jeg i senga med sushi på fanget, og bøker ved siden av meg. Studentlivet har begynt å bli seriøst, og det er slutt på fadderuke og morsomheter. Derfor blir det lite tid til blogging fremover, rett og slett fordi jeg har et veldig stramt tidsskjema om dagen. Det er uansett utrolig koselig at dere er innom her, selvom det ikke er så mye nytt å se, haha. Nå skal jeg lese litt til før jeg legger meg og blir uthvilt til morgendagen.

Bare jeg som elsker sushi?

hits