juni 2013

Beautiful CyprusDa har jeg kommet hjem etter syv herlige dager på Kypros. Det har vært en utrolig deilig og avslappet ferie sammen med kjæresten min, og vi skulle vel ønsket ferien varte litt lenger enn som så. Over ser dere noen bilder fra hotellområdet, som var veldig fint og idyllisk. I morgen reiser jeg til Skottland for å se lillesøsteren min i Cheerleading, så det er litt hektisk akkurat nå. Men det er veldig deilig med ferie!

Vi var forresten i Kyrenia, Nord-Kypros. Noen som har vært der? ♥

Purple summerHva syns dere om bildene? ♥

Today's outfit

Hei dere! I dag har vært en helt fantastisk dag, jeg har fått meg ny jobb, har sinsykt reisefeber, og været har vært helt skjønt. Derfor har jeg tatt meg tiden til å lage et nytt og mer sommerlig design, og i tillegg fått tatt outfit bilder! Straks skal jeg sette meg på verandaen med en hjemmelaget smoothie mens hamburgerne stekes, og høre på musikk og tenke hva jeg skal pakke med meg til Kypros.

Hva syns dere om antrekket og det nye designet? ♥ 

Week endHei dere! Håper alle har hatt en fin helg, og ikke minst hatt fint vær! Jeg har hatt en superkoselig helg, med feiring av min bestevenninne på fredag, og fridays og kino på lørdag. Over ser dere noen bilder jeg knipset i går. Vi så forresten hangover part 3, syns faktisk den var veldig bra med tanke på all den dårlige kritikken den har fått! I dag skal jeg bare slappe av, og begynne å pakke litt - jeg reiser nemlig til Kypros om 3 dager! 

Hva har dere gjort i helgen? ♥

Sun is shining


Hva syns du om bildet? ♥

ukens spørsmål

Hvor redigerer du bildene dine?
Jeg redigerer for øyeblikket i picasa 3, men liker best photoshop! Så skal kjøpe det så fort jeg har råd til det, hehe.

Hvilket kamera har du, og hvilken linse bruker du?
Har sony a230 og 50mm f/1.8 linse! Har i tillegg en 70-300mm linse, men har brukt den lite i det siste.

Hvordan har du laget den shortsen? Sykt fin!
åh, takk! Jeg tok en bukse jeg ikke bruker lenger, klipte den, og bretta den i kanten og sydde inn. Deretter tok jeg en gammel kjole jeg egentlig skulle kaste, klipte stoffet og limte rett på shortsen! Ganske enkelt :)

Hvilke produkter bruker du til håret ditt?
For øyeblikket bruker jeg Frank Provost sin shampoo og balsam, i tillegg bruker jeg en dødsgod hårkur fra macademia :) 

Hvordan tar du vare på håret ditt, det er så fint og glansfult!
Tusen takk for det! Både moren min og stemoren min er frisører, og får ofte tips fra dem egentlig. I tillegg er jeg flink til å klippe det hver 6. uke, det gjør at det ikke blir så fort slitt, og i tillegg vokser det mye fortere da :) 

Hvor er jumpsuiten fra?
Den er kjøpt i Thailand!Noe mer du lurer på til neste gang? ♥

Bursdagsfeiring

Hei dere! åh, i går koste jeg meg såå masse. Jeg feiret bursdagen min på etterskudd med en fantastisk gjeng, og jeg inviterte til tapas mat, og en hyggelig fest. Det ble en kjempe koselig og vellykket kveld, men jeg glemte selvfølgelig å ta bilder av den gode maten, Her har dere hvertfall noen andre:Hva har dere gjort i helgen? ♥

addictedIskaffe har blitt min hverdag, jeg bare måå ha det! Enten jeg kjøper tines versjon, lager hjemmelaget eller kjøper ferskt fra en kafé, har jeg blitt avhengig av denne type kaffe, og det er nesten litt skremmende, haha. Jeg har lyst på det hele tiden (uten å overdrive), og det kan være det eneste jeg drikker en hel dag uten å tenke noe over det. Det er sikkert bare en "periode" jeg har, så det går sikkert over snart!

Noen som kjenner seg igjen? ♥

fly away with me...far, far away 

hits