mai 2013

Summer outfit

Jeg elsker når været er så bra som det er nå! Det er så deilig å gå med lette klær, bruke solbriller og ikke minst få litt farge på kroppen. Håper alle får en riktig god helg, den skal nytes til det fulleste for min del. 10 timer med jobb hver dag er ikke kroppen min helt vant til kjenner jeg.... Denne shortsen har jeg forresten laget selv! Like? ♥

Smoothie tuesday

aah, smoothie er noe av det beste jeg vet! noen som er enige? ♥

Fin helg

Hei dere! Håper alle hadde en strålende helg, min var veldig hektisk men koselig. I går dro jeg og søsteren min på VIP lagersalg til GANT, og når vi var ferdige med å handle ble vi plukket opp av mamma som tok oss med til bursdagen til fetteren min. Det var en kjempe hyggelig dag med strålende vær, mange gode kaker og koselige folk.


Noen som vil se hva jeg kjøpte? ♥

Hvordan har deres helg vært? ♥

Every flower is a soul blossoming in nature.Hva syns du? ♥

17. mai antrekket
Det var så mange som kommenterte antrekket jeg hadde på 17. mai, og spesielt skjørtet! Så til dere som lurte på hvor ting var fra; både skjørtet, toppen og skoene er fra h&m (men det er kjøpt i Thailand) og blazeren og smykket er fra vero moda.

Hva syns du? ♥

17. mai i bilder

Hei dere! Håper alle hadde en fantastisk 17. mai feiring i går, det hadde hvertfall jeg! Utrolig hvor mye jeg gjorde på en og samme dag, haha - ikke rart jeg var utslitt i går kveld! Jeg var overlykkelig for at det var opphold i går, selvom det var litt småkjølig i Drammen. Uansett fikk jeg tilbringe dagen med gode venner, kjæreste og familie, og det er vel egentlig perfekt på en sånn dag. Her har dere litt bilder fra gårsdagen!

Først var jeg invitert til champagne-frokost hos søsteren min, som var utrolig koselig:
 

Deretter tok vi turen til Drammen, og møtte først tante og fetterne mine på tivoli:

Så tuslet vi rundt i Drammen sentrum, tok oss en is og satt oss ned på en koselig utepub:

Senere dro jeg til campingen i Rygge for å møte Joachim og mamma, og for å grille og feire resten av kvelden der. Helt til slutt møtte jeg mange gode venner, og alt i alt ble det en utrolig koselig kveld:

Hva gjorde dere i går?  ♥

Today's breakfast

Hjemmelaget tunfisksalat, avocado, iskaffe og sjokolade crossaint - en perfekt start på dagen. Hvordan startet du denne dagen? ♥

Lately

Hei dere! De siste dagene har gått i ett. På torsdag kom mamma og lillesøster oppover til Verdal og skolen for å være med på avslutningen, og for å hente meg, og uten at jeg visste det stod plutselig storesøster og kjæreste der også. Det var en utrolig koselig overraskelse! På lørdag var det avslutningsfest og i tillegg fylte jeg 20 år, så det var en veldig spesiell bursdagsfeiring. Det var ufattelig trist å si hade til alle gode venner jeg har fått, og jeg tror jeg aldri har gråti så mye. På kvelden kjørte vi til Trondheim og skjekket inn på hotell, og senere gikk vi ut og spiste på Egon (sammen med roomien min også). Så kvelden på dagen min endte heldigvis veldig bra! På søndag kjørte vi hjemover til Oslo, og derfor har tiden bare flydd fra meg. Her har dere noen bilder:


Carina ♥


Mamma♥


Klassen♥


Ida, Kristin, Jakob, Carina, Joachim, meg og mamma ♥


Joachim og meg ♥

ps: det er deilig å være 20!!

Feels like home to me

Det har vært lite blogging i det siste, og det er rett og slett fordi det har vært utrolig hektisk på skolen. Dette er den aller siste uken på bakketun, og jeg har utrolig mange blandede følelser. På en måte gleder jeg meg masse til å komme hjem, og på en annen måte vil jeg ikke dra fra noe jeg har begynt å tenke på som mitt andre hjem. Det blir bare sykt rart å slutte egentlig..
I dag er det linjeavslutning, og min linje skal sykle til sjøen, spille beach volley og grille. Tror det blir en bra dag!

Hva gjør dere i dag? ♥

Fine ting med mai

♥ Blomstene spirer  ♥ Deilige frokoster  ♥ Hjemmelaget smoothie  ♥ Ferske jordbær  ♥ Solbriller kan tas frem  ♥ 17. mai ♥♥ Bursdagen min  ♥ Drinker i glasset  ♥ Turer på stranden  ♥ Pølser på grillen  ♥ Sushi dates med venner  ♥ Fint sollys å ta bilder i ♥

Hva synes du er det fineste med mai måneden?

hits