mars 2013

The best of SydneyHva syns dere? ♥

Bangkok

Hei dere! Nå er jeg godt plantet på norsk jord, og det føles utrolig deilig. Likevel skal jeg innrømme at 50 graders forskjell var noe jeg ikke ønsket meg, og jeg lengter allerede tilbake til varmen. De siste dagene i Thailand ble tilbrunget i Bangkok, og denne fem-ukers turen kunne virkelig ikke endt bedre. For en by! Jeg er så utrolig fornøyd med alt jeg har sett og opplevd, og jeg gleder meg til å vise dere enda flere bilder. Her er noen fra Bangkok: 
Vi bodde på 5stjernes hotell, som var ganske luksus...


Med denne utsikten fra suiten i 23. etasje!


Vi var på floating marked,


Og fikk nyte de siste timene med sol og varme.


Bestille roomservice,
Kose oss ved bassenget,
Og nyte en deilig dessert på lærerens regning

 I tillegg fikk jeg shoppet en hel haug, hilst på backpackerbyen Kao San Road, og hatt tre uforglemmelige dager med den beste gjengen. Nå som det er påskeferie skal jeg tilbringe tiden med kjæresten, familie og venner, før jeg vender tilbake til Verdal og fullfører skoleåret. Livet er herlig!

Hva skal dere i påskeferien? ♥

To dager i paradis
åhh, herlig! ♥

Fine dager i Chiang Rai

Nå sitter jeg i lobbyen på det veldig eksotiske hotellet i Chiang Rai, ferdig pakket og klar til å dra videre. Vi har hatt noen veldig fine og interessante dager her i Nord-Thailand, men jeg er veldig klar for å komme meg sørover til hvite strender og krystallblått hav. På kort tid har vi rukket å kjøpe inn leker og nødvendigheter til et barnehjem her i Chiang Rai, samtidig som vi har besøkt dem for å hilse, leke og kose med de søte barna. I tillegg har vi vært på elefantridning, båttur, badet i et fossefall, gått fine turer, besøkt to veldig fattige landsbyer, og sovet over i den ene. Senere kan jeg vise dere masse bilder, for nå må jeg dra!


Også må jeg ikke glemme at vi også har rukket å sole oss ved bassenget ;);)

Kokkekurs

I går var vi på kokkekurs her i Thailand, hvor vi lærte å lage fire valgfrie thailandske retter. Det var veldig gøy og lærerikt, og jeg gleder meg masse til å komme hjem og lage deilig mat til familie og venner. Jeg syns smaken av thaimat er helt himmelsk, det er så utrolig mange gode smaker til tross for at det kan være litt sterkt.

Det vi gjorde, var å bestemme hvilke retter vi ville lage, og dermed gå på markedet og handle:

Deretter måtte vi kutte opp grønnsaker og diverse, for så å få instruksjon til hvordan man skulle tilbrede maten:

Vi valgte å lage vårruller, stekte cashewnøtter med kylling, Chiangmai noodle og rekesuppe, og alt smakte nydelig. Det var desverre veldig mye mat (som dere sikkert skjønner), så jeg klarte ikke å spise opp alt, haha. Men når jeg kommer hjem skal jeg lage masse av dette, spesielt cashew-retten, det var den beste!


Chiangmai noodle


Rekesuppe


Vårruller og stekte cashewnøtter med kylling og ris

Haha, jeg føler meg nesten litt proff, kan nesten ikke tro at det er jeg som har laget dette. Flere som liker thaimat?  ♥

Chiang Mai, Thailand

Hei dere! Nå sitter jeg på et superfint hotell i Chaing Mai, Thailand, som er en søt liten landsby i Nord-Thailand. Vi kom hit i går kveld, og var passe slitne etter en lang flytur. Etter noen fantastiske dager i Sydney er jeg klar for 3 uker med sol og varme. I dag har vi besøkt noen templer, som har vært veldig gøy å se, i tillegg har vi vært i Tiger Kingdom, som var en helt fantastisk opplevelse jeg aldri vil glemme. Det er så uvirkelig vakre dyr, jeg ville ta med meg alle sammen hjem! ♥♥ Uansett, her har dere litt bilder fra hva jeg har gjort de siste dagene:
♥ Vært på den berømte Bondi Beach (flere bilder kommer senere)


♥ Spist den beste isen jeg noen sinne har smakt med Ferrero Rocher smak! Himmelsk <33


♥ Gått turer langs stranden (hotellet vårt i Sydney lå rett ovenfor Collaroy beach)


♥ Beundret det fine synet av fantastiske Manly♥ Besøkt Thailandske templer
♥ Og sist, men ikke minst: vært i Tiger Kingdom og kost med små bebi tigere! Jeg er forelsket, har tenkt til å ta med disse to hjem til Norge :):)

Hva har dere gjort i dag? 

Sentosa Island

hits