februar 2013

This is what up

Hei! Får ikke blogget så mye mens jeg er her nede, i og med at det skjer så mye hele tiden. I tillegg har jeg ikke hatt internett-tilgang før nå. Akkurat nå sitter jeg på en benk på terrassen i Sydney, og drikker en iskald cola. Her i Sydney er det kjempe fint, vi bor nesten på stranden, og har sett mye fint allerede. Vi hadde noen fantastiske dager i Melbourne også, så i stedet for å ramse opp alt jeg har gjort, kan jeg heller slenge med noen bilder jeg har tatt. Håper dere koser dere i Norge! 
Singapore love

En liten oppdatering her fra andre siden av jorda! Jeg har nå vært i Singapore i to dager, og opplevd utrolig mye på kort tid. Nå sitter jeg faktisk bare klar for å reise, i kveld skal vi nemlig fly til Melbourne. I korte trekk er Singapore en veldig fin by, øy og land, og er en utrolig ren by! Visste dere forresten at man får ca. 9000 kr i bot hvis man drikker eller spiser på t-banen eller stasjonen? Haha, sykt.
Ble ikke så mange bilder, men det er fordi nettet er utrolig dårlig. Håper dere koser dere hjemme i Norge, så snakkes vi når jeg er i Australia! 

This last week


♥ Vært på Baker Hansen med en veldig god vennine


♥ Vært på middagsbesøk og gitt fra meg noen fine roser


♥ Spist deilige fastelavens boller


♥ Gått fine turer med min søte bebi


♥ Til tross for en stressende uke, har jeg klart å kose meg litt likevel. Nå reiser jeg straks til Gardemoen, så vi snakkes forhåpentligvis når jeg er godt plantet på andre siden av jorden. Ønsk meg en god tur!

Hvordan har din uke sett ut?

There's a black and white catHappinessGod formiddag! Denne uken har gått i ett. Det er så mye jeg har ordnet, og det er fortsatt en hel haug jeg mangler å gjøre. Men til tross for alt stresset, har jeg så sykt reisefeber nå, og jeg kjenner det kribler i magen. I dag har jeg tatt meg tid til å ta frem fastelavensbollene jeg lagde på søndag, og kjøpt meg en pakke jordbær for å få litt sommerfølelse. I tillegg er det jo valentines day i dag! Senere skal jeg begynne å pakke litt smått, og kjøpe inn de siste tingene som mangler. Så skal jeg vel gjøre noe koselig og romantisk med min kjære. Ønsker alle en fin dag!

Hva syns du om bildene? ♥ (det smakte like godt som det ser ut)

In one week

Om akkurat én uke står jeg på Gardemoen med en stor fullpakket sekk, klar for avgang. Da går turen først til Singapore, som jeg skal være i to dager. Deretter flyr jeg videre til Australia, og er der i ca. to uker. Til slutt ender jeg reisen i Thailand i ca. to og en halv uke. Gjett om jeg gleder meg! Det skal bli så fantastisk herlig å komme meg bort fra Norge og kulden, og besøke tre land jeg aldri har vært i før, for å bare kose meg, og gjøre morsomme ting. Det er så mye spennende på programmet, åh jeg gleder meg sånn! Har sittet i flere timer og drømt meg bort på weheart it, med bilder fra Australia:

Og Thailand: 
Ser ikke dette bare helt fantastisk ut?♥

Curious dogHva syns du om bildene? ♥

Carrot cake recipeHei dere! Her om dagen bestemte jeg og kjæresten min oss for å lage en kake (midt på natta), og over ser dere resultatet. Det er en av de beste gulrotkakene jeg har smakt, spesielt med den deilige frostingen på. Og siden kaken ble så vellykket, tenkte jeg å vise dere oppskriften! So here we go;

Ingredienser:

♥ 4 stk egg

♥ 3 dl sukker

♥ skallet fra en halv appelsin

♥ 2 ts bakepulver

♥ 1 ss kanel

♥ 1 ts vaniljesukker (eller frøene fra en vaniljestang)

♥ 5 ss olje (eller smør)

♥ 5 dl revet gulrot

 Forhåndsvarm ovnen på 180 grader. Pisk så egget og sukkeret sammen, så det blir luftig, og nesten hvitt. Deretter ha oppi halvparten av melet, kanel og bakepulver. Rør godt! (Det er en fordel hvis du har kjøkkenmaskin).

Ha i oljen eller smøret og resten av melet. Rør godt så det ikke blir noen klumper.Rasp gulrøtter, til du har ca. 5 dl. Du kan gjerne ha litt mer enn anvist. Gjør det samme med den halve appelsinen, og rør godt. Smør en rund kakeform, ha røra oppi og sett kaka i midten av ovnen i ca. 40-45 minutter. Hold et øye med den så den ikke blir for brun.

 

I mellomtiden kan du lage glasuren:

♥ 200g smør (romtemprert)

♥ frøene fra vaniljestang

♥ 4dl melis

♥ 200g philadelphia ost

♥ 1 ss sitronsaft

♥ appelsinskallBland smøret og vaniljefrøene sammen, til det blir silkemykt. Ha deretter oppi resten av ingridiensene (appelsinskallet kan du ha oppi til slutt, og du bestemmer selv mengden), og rør godt sammen til det blir fluffy. Husk: hvor lenger du rører, jo bedre blir frostingen.

Når kaken er ferdig må du vente til den er helt avkjølt. Deretter kan du smøre på glasuren, og eventuelt dele kaka i to (på langs) så du får to lag med glasur. Da er kaken klar til servering, pynt gjerne med deilige skogsbær som vi gjorde, eller det du selv ønsker. Bon appétit ♥

Today's lunchNå sitter jeg og koser meg med en fersk, hjemelaget smoothie, med musikk i bakgrunnen og sol i vindusruta. Det å bruke lang tid om morningen er virkelig det beste jeg vet. Tenkte å sette på en episode med one tree hill, før jeg etterhvert lager meg en ordentlig frokost. 
Hva syns dere forresten om det nye designet? Jeg er veldig fornøyd! ♥

Saturday is sun-day

Hei dere! Selvom jeg ikke ser så syk ut på disse bildene, så er jeg faktisk det, haha. Jeg har virus på balansenerven, noe som gjør at jeg er veldig svimmel, men jeg kan heldigvis ta på meg sminke og føle meg litt fresh i noen minutter før jeg må sette meg ned og ta en pause. Jeg er heldigvis bedre enn jeg var, så jeg satser på at jeg blir helt frisk om noen dager. Senere i dag får jeg sykebesøk av en venninne, og så er jeg nødt til å ta det med ro og slappe av. Heldigvis har jeg en fantastisk kjæreste som ordner og steller med meg - det er noen goder ved å være syk også!
Håper alle får en fin lørdag!

Hva skal dere i dag? ♥

hits