Foto - interiør

Litt inspirasjon i hverdagen
Jeg elsker dette! Det å se på inspirerende bilder på we♥it er noe jeg virkelig kan gjøre i flere timer i strekk. Spesielt nå som jeg har flyttet hjemmefra, er det viktig å skape inspirasjon til å kunne lage noe til mitt eget, og ikke minst bli fornøyd. I går var jeg og mamma nemlig på IKEA og kjøpte med oss en hel haug, så nå er hele sirkuset i gang. Jeg gleder meg til å få alt på plass, og til at jeg kan vise dere resultatet!

Min lille krok

litt uklare bilder fordi alt er så nære, men dette er hvertfall deler av rommet jeg bor på, også kalt sengen. Som tidligere nevnt er rommet veldig lite, så det er ikke så mye å vise dere annet enn en kommode med et par pyntegjenstander. kan godt vise det etterhvert også.  Ellers storkoser jeg meg her, det virker som jeg har vært her en evighet, men jeg har ikke vært her en uke engang. Det er under 2 uker til jeg kommer hjem faktisk, så tiden går fort! Hvordan er alt hjemme? Er det mye lekser og prøver? 

Video: rommet mitt

Kan dere tro det? For første gang har jeg laget en video til dere, haha! Beklager crappy kamera, det er macens trofaste ♥photobooth♥ Så dere får unnskylde meg. Dette har tatt mye lenger tid enn jeg trodde, så nå håper jeg dere liker den! 

 

hva syns dere?

hits