Foto - hverdag

Happiness in a boxEndelig har jeg fått meg ny telefon, etter to og et halvt år med en uknuselig iPhone 4. Herregud, det er som en helt ny verden! Selv om min gamle telefon tålte mye (og da mener jeg MYE), ser jeg nå at det virkelig var på tide med en ny telefon. Hittil er jeg kjempe fornøyd, jeg syns den er super classy, og jeg elsker funksjonen som gjør at jeg kan låse opp telefonen med fingeravtrykket mitt! 

Hvilken telefon har du?  ♥

25 daysOm akkurat 25 dager reiser jeg tilbake til mitt favorittsted; London ♥♥ Jeg har vært i London uttallige ganger, og jeg gleder meg like mye hver gang jeg skal tilbake. Jeg skal dit på søstertur med min eldre søster, og vi skal shoppe oss i hjel, både til oss selv og handle julegaver. Er det noen som har vært i London i juletiden? Det er så sinnsykt koselig! Gatene er stappet med julelys, og stemningen er helt fantastisk. Gleder meg utrolig mye!

Noen som har vært i London før? ♥

Første november... please be good ♥

Three photographs from todayStort mye mer enn dette har ikke skjedd i dag. En lang tur med frisk luft i solen med kameraet på slep, og fire/fem kopper med cappuccino, krem og kanel på toppen. Ellers har jeg jo lest litt fagbøker, sett på frustrerte fruer og ryddet litt hjemme. Hvordan har din dag sett ut?  ♥

Week endHei dere! Håper alle har hatt en fin helg, og ikke minst hatt fint vær! Jeg har hatt en superkoselig helg, med feiring av min bestevenninne på fredag, og fridays og kino på lørdag. Over ser dere noen bilder jeg knipset i går. Vi så forresten hangover part 3, syns faktisk den var veldig bra med tanke på all den dårlige kritikken den har fått! I dag skal jeg bare slappe av, og begynne å pakke litt - jeg reiser nemlig til Kypros om 3 dager! 

Hva har dere gjort i helgen? ♥

Bursdagsfeiring

Hei dere! åh, i går koste jeg meg såå masse. Jeg feiret bursdagen min på etterskudd med en fantastisk gjeng, og jeg inviterte til tapas mat, og en hyggelig fest. Det ble en kjempe koselig og vellykket kveld, men jeg glemte selvfølgelig å ta bilder av den gode maten, Her har dere hvertfall noen andre:Hva har dere gjort i helgen? ♥

Fin helg

Hei dere! Håper alle hadde en strålende helg, min var veldig hektisk men koselig. I går dro jeg og søsteren min på VIP lagersalg til GANT, og når vi var ferdige med å handle ble vi plukket opp av mamma som tok oss med til bursdagen til fetteren min. Det var en kjempe hyggelig dag med strålende vær, mange gode kaker og koselige folk.


Noen som vil se hva jeg kjøpte? ♥

Hvordan har deres helg vært? ♥

This last week


♥ Vært på Baker Hansen med en veldig god vennine


♥ Vært på middagsbesøk og gitt fra meg noen fine roser


♥ Spist deilige fastelavens boller


♥ Gått fine turer med min søte bebi


♥ Til tross for en stressende uke, har jeg klart å kose meg litt likevel. Nå reiser jeg straks til Gardemoen, så vi snakkes forhåpentligvis når jeg er godt plantet på andre siden av jorden. Ønsk meg en god tur!

Hvordan har din uke sett ut?

Drømmer meg bort

I sommer er planen å dra på roadtrip til Frankrike, og jeg blir veldig lei meg hvis det ikke blir noe av! Har alltid drømt om å stå under Eifeltårnet med kjæresten min, og denne sommeren kan drømmen bli virkelighet.  Bildet over av Paris fant jeg i mammas gamle fotoalbum, og det er faktisk et bilde som mormoren min tok da hun var der med mamma i 1970. Syns det er utrolig fint! Jeg har vært i Frankrike da jeg gikk i 10. klasse med fransk klassen, og da var vi i Nice. Bildene under er poskort jeg kjøpte da jeg var der, og har tatt vare på. Har så lyst til å dra tilbake, og vil spesielt oppleve Paris!
Noen som har vært i Frankrike før? 

Syk


Upostet bilde fra juleferien

Er det noe jeg virkelig hater, så er det å være syk. Jeg blir så rastløs, har lyst til å røre meg, og jeg hater å være avhengig av alle andre. Føler meg så hjelpesløs, og at jeg ikke får til noen ting på egen hånd. Forhåpentligvis går det fort over, men det er likevel utrolig ubehagelig og ekkelt.

Flere som er syke nå? 

Pukka Love

God morgen, fine lesere! :) Nå sitter jeg på rommet mitt med en deilig kopp te i hånden. Om litt reiser jeg på hyttetur med et par klasser, og blir borte til i morgen - det blir nok hyggelig. Skal få prøve å tatt noen bilder, men jeg kan ikke love noe. Nå er jeg nødt til å pakke de siste tingene, og nyte min deilige pukka love te, er det noen som har smakt den? åh, favoritt hos meg nå ihvertfall!

Hva er din favoritt te? ♥

New bracelets

Fikk disse søte armbåndene til jul av tante, likte de veldig godt! Liker at man kan velge hvor mange av de man kan bruke på en gang, og i tillegg fargene som stort sett går til hva som helst. Også er jeg helt forelsket i den store diamanten ♥ ♥Hva syns du?

Finally home for christmas


♥ Happy moment

TrondheimI går var hele skolen på dagstur til Trondheim, hvor reiselivsklassen (min klasse) skulle guide resten. Min oppgave var å guide litt på bussturen mot Trondheim, og det gikk faktisk bedre enn forventet. Etter litt guiding i byen, dro klassen vår på Pirbadet, og jeg må innrømme at det var utrolig deilig å sette seg i boblebadet, etter så mange timer ute i kulden. Det var desverre så kaldt at jeg ikke klarte å ta opp kameraet så mye, så det ble bare et par bilder. Det var hvertfall en veldig koselig og vellykket tur! 

I kveld vet jeg ikke helt hva som skjer, men det er sikkert noe opplegg utover kvelden. I morgen er det pepperkakehuskonkurranse - det gleder jeg meg masse til! Hva er deres planer for helgen?

Husk å melde dere på linkerunde HER! ♥♥ 

Let it snowEndelig ble det snø her også, det var prikken over i'en, nå som jeg og roomien har pyntet til jul, fått likt julesengesett, og er klare for pepperkakebaking. Nå er det skikkelig koselig på rommet, med julestjerne i vinduet, julemusikk og levendee lys. Jeg elsker adventstiden!
Flere som har snø? ♥

leaving my hometown

Da var det på tide å forlate hjembyen, og komme meg nordover. Denne høstferien har gått så altfor fort, og det har vært utrolig deilig å være hjemme. Likevel gleder jeg meg til å komme tilbake på folkehøyskolen, til alle de fine menneskene som går der, og den gode stemningen. Å si hade til kjæresten min var utrolig trist, men det er heldigvis ikke så altfor lenge til jeg ser han igjen ♥
Ønsk meg god tur tilbake! Perfect lunch

Hei! Dagen i dag har flydd forbi, men kvelden er fortsatt ung. Jeg fikk i meg en deilig lunsj fra deli de luca og en god og varm karamell-latte fra bocata. Senere skal jeg møte noen gode venner, så det blir nok kjempe koselig. Hva skal dere denne lørdagskvelden? 

Snart høstferie

Hei! I dag er siste dag på skolen før jeg setter meg på flyet og vender nesa mot Oslo. I dag har vi en såkalt "foreldredag", hvor noen av foreldrene kommer på besøk for å se hva vi gjør, blir med i undervisningen, og blir med på diverse aktiviteter. Mine kommer naturligvis ikke, i og med at det er litt langt, og at jeg faktisk ser alle mine kjære i morgen uansett. Det skal bli utrolig deilig med ferie nå kjenner jeg! Det å ha sitt eget rom, en egen dusj, et eget kjøleskap jeg kan forsyne meg av når jeg vil, og en kjæreste jeg kan holde rundt, er goder jeg kommer til å sette ekstra stor pris på denne ferien.

Hva er dine planer for ferien?

Grottevandring og høst

I dag har klassen min vært på grottevandring, og jeg kommer ikke over hvor fantastisk gøy det var! Vi brukte ca. 1 time gjennom hele, som bestod av trange veier, klatring og kryping. Det er rart å tenke på hvordan vi klarte å komme oss gjennom, for man måtte virkelig utfordre seg selv på et par punkter. Har du klaustrofobi anbefales det ikke. Det var så gøy å måtte tilpasse høyden etter hvordan du skulle klare det, og finne nye løsninger hele tiden var kjempe spennende. I tillegg måtte vi rappelere ned en vegg, som også var utrolig kult.
Noen fler som har prøvd det? 

Sykkeltur next

Nå sitter jeg på rommet, klar for sykkeltur. Vi skal sykle 1,6 mil (en vei), telte ute, spise taco, og være tilbake på skolen i morgen ettermiddag. Egentlig er jeg ikke så veldig fan av telt, så dette kan bli meget spennende. Skal prøve å ta noen bilder!
Ønsk meg lykke til og god tur :)

50 miles ahead

Neste stopp er Oslo, og jeg må innrømme at det skal bli ganske godt å komme hjem. Jeg har hatt det kjempe bra her, men savnet på familie, kjæreste og venner er alltid der, uansett. Flyet mitt går 20.40 i kveld og jeg er tilbake i Trøndelag mandag morgen. Det vil si at jeg ikke har med mac eller kamera, så i mellomtiden tenkte jeg å ha en liten spørsmålsrunde hvis dere vil!

Har du noen spørsmål til meg? :)

OH, AH, BAKKETUN!Dette er skolen jeg skal gå på i 9 måneder fremover, er den ikke fin? Jeg ankom skolen i går, og var passe sliten når kvelden nærmet seg. Herregud, så mange nye inntrykk! Rommet jeg har fått er veldig lite og stusselig, men jeg har klart å gjøre det nogenlunde hjemmekoselig. Både elevene og de ansatte som går her er veldig hyggelige, og skolen er veldig pen både på utsiden og innsiden. Maten har foreløbig vært veldig bra, og sentrum ligger med 10 minutters gåavstand. Jeg tror dette er noe jeg kan leve med! i kveld skal en hel gjeng dra på kino og se Kon-Tiki, gleder meg masse til det.
Noen som har sett filmen? 

all my bags are packed, I'm ready to go

Da er alle koffertene pakket og klart, middagsgjestene er rett rundt hjørnet, og jeg både gleder og gruer meg til å reise. I morgen tidlig går turen mot Nord-Trønderlag, og en 6 timers lang biltur ligger i vente. Jeg skal nemlig begynne på folkehøgskole i Verdal, noe jeg tror blir veldig annerledes og spennende. Reiselivslinja var den jeg falt på, og jeg gleder meg til to lange turer til Australia og Thailand, og også mange småturer i Norge og andre deler av Europa. Jeg gleder meg jo veldig til å bli kjent med nye mennesker og en ny by, prøve å bo på en skole, og ikke minst alle reisene vi skal på, men jeg gruer meg veldig til å reise fra de nærmeste (igjen). Da tenker jeg jo selvsagt mest på kjæresten min, han er en fin gutt som holder ut at jeg reiser hele tiden.  
a real keeper ♥Vi snakkes der oppe!

Good morning

Måtte stå opp 06.00 i dag for å rekke tannlegen. Merker det er lenge siden jeg har vært så tidlig oppe. Flere som kjenner seg igjen her, nå som ferien er over og hverdagen er tilbake?

Fin sommerdag

Hei dere! i dag har det for en gangs skyld vært fint vær med blå himmel, sol og varme. Desverre måtte jeg jobbe (typisk), men jeg hadde hele formiddagen til å nyte solen. Jeg, mamma og søsteren min gikk en lang tur med vovsen, slik at vi fikk veksle penger, kjøpe inn nødvendigheter osv. Senere spiste vi sushi i varmen :) Med andre ord en veldig fin dag! Her er noen bilder:


hahah, lena måtte opp i veska mens vi var inne og handlet. søteste jeg noen gang har sett!

Hvordan har dere tilbragt denne fine sommerdagen? ♥

Ray Ban Aviator
 Et must i sommer mener nå jeg. Ikke at jeg har hatt anledning til å bruke de så altfor mye denne sommeren, men i Spania blir de nok godt brukt. Har så reisefeber nå, gleder meg altfor mye! Én dag til med jobb, og så har jeg offisielt ferie. Noen som er eller har vært på sydenferie nå i sommer? (været her i Norge er jo ikke akkurat mye å skryte av...)

viva la juicy

min favorittparfyme! den lukter helt fantastisk, og flasken er kjempe fin. Nå er jeg veldig glad, 13 år med skolegang er over for min del, jeg bestod naturfagseksamen med en god karakter, og nyter begynnelsen av sommerferien min. Alt er så bra nå, jeg venter kun på finværet slik at jeg kan nyte sommeren frem til jeg reiser til Spania den 28. juli ♥ oh, happy days!

Lately
bikini fra river island


sko fra primark


happy winter holiday!
Ville bare ønske alle en fin vinterferie! Min startet perfekt, og jeg gelder meg til å kunne slappe av, sove, kose meg og ikke minst slippe å tenke på skole og lekser! Ellers så skal jeg jo jobbe litt, men det får gå. Skal jo ikke gå i dvale heller. Jeg er så utrolig glad for at det begynner å gå mot lysere tider, og temperaturen og solen håper jeg virkelig holder seg i løpet av ferien! Det hadde gjort den perfekt. Hva er deres planer for ferien? kafékos

god kveld! jeg sitter nå med en kopp te og kjenner jeg kommer til å være fryktelig støl i morgen. Jeg har nemlig meldt meg inn på et treningssenter med søsteren min, og har i dag vært på både spinning og pilates. Kjenner jeg er virkelig klar for å trene og stramme opp litt, og det å ta sånne timer er helt perfekt for meg. I tillegg tilbyr sentret gratis svømmehall, noe som er et stort pluss for meg som elsker å svømme! Før vi trente dro vi på bakeriet og koset oss litt, for så å forbrenne all kaffen vi drakk, haha. 

nå skal jeg jobbe litt med historie før jeg legger meg! god natt alle sammen :)

find ways to release your stress more often.

just what I needed. En jentekveld med hjemmespa, kinamat på døren, hjemmelaget oreokake, film og te. 

romdetaljer

Hei alle sammen, og godt nyttår! Håper alle hadde en fantastisk feiring:) Nå har jeg endret designet i bloggen, og er glad for at julepreget er borte. Nå som julen er borte og nyåret er startet, kan sommeren bare komme for min del. I hjemmet er alt av juledetaljer borte, og nye detaljer er satt inn på rommet. Tenkte jeg skulle vise dere litt.

julestemning

Hei dere! Idag har jeg ligget hjemme med forferdelig tannverk, men utenom det har jeg egentlig hatt det ganske koselig. Har kommet i julestemning nå, hørt på julesanger hele dagen, pakket inn julegaver, spist deilig julemat og pyntet i hjemmet. jeg elsker jul ♥♥♥nå sitter jeg med tekoppen og ser på idol. I morgen skal jeg i bursdag til tanten min, og på søndag skal jeg lage julekort! Hva gjør dere denne helgen? :)

i lykkerus!!!

hei! nå er jeg skikkelig glad! har egentlig vært skikkelig deprimert i det siste, pga mye skole, jobb, kulden, mørket, og fordi jeg har hatt lite tid til både blogg og venner. Nå er jeg tilbake, og denne gangen med ny kameralinse!! Har nettopp fått meg et SIGMA 70-300mm objektiv som i tillegg (!!) har macro! åh, jeg er så glad nå, gleder meg til å bruke det! Det dumme var jo at når jeg endelig kom hjem for å prøve det ut, var kameraet selvsagt tomt for batteri, så ja... Men i morgen skal jeg legge ut mange bilder og vise dere! Zoomen er helt syyyk! 
et nytt objektiv = en veldig glad helene. natta alle søte :)

hits