Blogg

(stu)dying

Hei dere! uff, nå er jeg superstressa, fordi førsteutkastet i eksamen skal leveres i kveld og jeg er kun litt over halvveis. Jeg mangler både inspirasjon og motivasjon, og det er faktisk helt krise, fordi jeg vet jo at jeg ikke har noe annet valg enn å bare bli ferdig. Så nå sitter jeg på en kafé i byen, og later som jeg jobber, mens jeg egentlig bare sitter her og blogger, haha. Utrolig kjipt at konsentrasjonen har tatt ferie når jeg trenger den mest. Noen som har noen tips til konsentrasjon?? Det taes imot med takk♥♥
ukens spørsmål

Hvor redigerer du bildene dine?
Jeg redigerer for øyeblikket i picasa 3, men liker best photoshop! Så skal kjøpe det så fort jeg har råd til det, hehe.

Hvilket kamera har du, og hvilken linse bruker du?
Har sony a230 og 50mm f/1.8 linse! Har i tillegg en 70-300mm linse, men har brukt den lite i det siste.

Hvordan har du laget den shortsen? Sykt fin!
åh, takk! Jeg tok en bukse jeg ikke bruker lenger, klipte den, og bretta den i kanten og sydde inn. Deretter tok jeg en gammel kjole jeg egentlig skulle kaste, klipte stoffet og limte rett på shortsen! Ganske enkelt :)

Hvilke produkter bruker du til håret ditt?
For øyeblikket bruker jeg Frank Provost sin shampoo og balsam, i tillegg bruker jeg en dødsgod hårkur fra macademia :) 

Hvordan tar du vare på håret ditt, det er så fint og glansfult!
Tusen takk for det! Både moren min og stemoren min er frisører, og får ofte tips fra dem egentlig. I tillegg er jeg flink til å klippe det hver 6. uke, det gjør at det ikke blir så fort slitt, og i tillegg vokser det mye fortere da :) 

Hvor er jumpsuiten fra?
Den er kjøpt i Thailand!Noe mer du lurer på til neste gang? ♥

Feels like home to me

Det har vært lite blogging i det siste, og det er rett og slett fordi det har vært utrolig hektisk på skolen. Dette er den aller siste uken på bakketun, og jeg har utrolig mange blandede følelser. På en måte gleder jeg meg masse til å komme hjem, og på en annen måte vil jeg ikke dra fra noe jeg har begynt å tenke på som mitt andre hjem. Det blir bare sykt rart å slutte egentlig..
I dag er det linjeavslutning, og min linje skal sykle til sjøen, spille beach volley og grille. Tror det blir en bra dag!

Hva gjør dere i dag? ♥

Relaxed SundayJeg elsker søndager på fokehøgskole! Det er den eneste dagen i uka vi faktisk har fri hele dagen, kan sove så lenge vi vil, spise god gammeldags søndagsmiddag med dessert, og bare slappe helt av. I dag består altså dagen min av macen på fanget, frustrerte fruer, annanas, iskaffe og te, og hvis jeg føler for det tar jeg meg kanskje en tur ut så jeg får litt frisk luft.

Hvordan ser din søndag ut? ♥

God helg!


arkivbilde

Skulle bare ønske dere alle en god helg! Jeg får besøk av min kjære søster og bestevenninne, de skal sove på skolen fra i dag til i morgen, også tar vi oss en tur til Trondheim! Tenker å ta med kameraet, så stay tuned! Har nemlig en fotooppgave som er den siste i år, så må gjøre noe ut av det. Temaet er livsglede, er det noen som har noen forslag til hva jeg kan ta bilde av? Spytt ut!

Hva skal dere i helgen?  ♥

answers

I hvilket land/hvilket sted likte/trivdes du best? Jeg har jo vært i tre helt forskjellige land, så det er litt vanskelig å sammenligne. Men med den følelsen jeg sitter igjen med nå, er at Australia var det landet jeg likte best, og at Melbourne var den beste byen vi var i.

Hvilke plasser var du på i Australia, og anbefaler du de plassene? :) Jeg var først 4 dager i Melbourne, og så én uke i Sydney, og jeg anbefaler begge plassene! Jeg likte kanskje Melbourne best, men det tror jeg er fordi jeg ikke hadde så mange forventninger til byen fra før. Den overrasket meg på alle mulige måter, kulturmessig, stemningen, intimiteten og folkene var bare helt fantastiske! 

Hva var det beste med turen? Det beste må vel være at jeg har fått opplevd og sett utrolig masse på så kort tid, noe jeg er utrolig takknemlig for. Dette har ikke vært en ferie med strender, soling og shopping (selvom det har vært inkludert), men en tur jeg aldri kommer til å glemme nettopp pga alt jeg har sett og gjort.
Vakre Melbourne ♥♥

Hvordan var det å komme hjem til Norge, siden det var så varmt? Jeg skal innrømme at jeg kom hjem med et ganske stort kuldesjokk, 50 grader forskjell er ikke bare bare! Men jeg vendte meg fort til det, selv om jeg gjerne skulle brukt shorts og tynne klær litt lenger. Hadde på en måte forventa vår til jeg kom hjem, men der tok jeg visst feil!

Ble du lei av varmen? I Singapore var varmen veldig intens og fuktig luft. Det gjorde at vi ble veldig lei og utslitt av varmen. Det samme var det i Bangkok, så der lå vi stort sett inne under air-con den verste tiden på dagen, og gikk ut på kvelden. Selv om det var ganske varmt det også, så var det hvertfall bedre enn når sola stod høyest på himmelen.

Kunne du blitt der noen flere uker? Jeg var egentlig ganske klar for å dra hjem når vi dro, men det er vel kanskje pga innstillingen. Jeg savnet kjæresten min og familie og venner veldig, men om turen hadde vart et par uker til, tror jeg ikke jeg hadde merket noe forskjell.

Hvor i Thailand var du, og hvilket sted likte du best? Faktisk ganske mange steder! Vi var i Chiang Rai, Chiang Mai, Trang, Ko Lao Liang, Krabi, Phi Phi, Kura Buri, Ko Surin og Bangkok! Jeg likte vel øyene best, enten Ko Lao Liang eller Ko Surin. Det var helt fantastisk å ha en hel strand for seg selv med veldig lite turisme og bare leve i paradis!

Gleda du deg litt til kulden i Norge? Egentlig ikke. Det eneste jeg gruet meg til å komme hjem, var faktisk kulden, haha :p

Hvor ville du anbefalt å være hvis man skulle dratt på en reise? Det spørs helt hvilken reise du er ute etter! Er du ute etter totalt avslapping med hvite strender og turkist hav, ville jeg jo anbefalt Thailand. I tillegg er det jo latterlig billig der nede! Er du ute etter litt mer storbyferie, med veldig hyggelige mennesker, gode shoppingmuligheter, mye fint å se, feste og ha det gøy, ville jeg anbefalt Australia.

Var det deilig? Det var utrolig deilig ja! Det å kunne kjenne varmen på kroppen, og samtidig vite at de i Norge gikk med dunjakker og uggs, gjorde at jeg satt utrolig pris på solen og varmen selv på de verste dagene med fuktighet. Dessuten fikk jeg jo farge på kroppen, noe som er greit å ha før sommeren kommer hit.

Hvordan var maten? Maten i Australia var egentlig helt normal. Akkurat det samme som vi får i Norge egentlig, også har de jo indiske, kinesiske og amerikanske restauranter, blant annet. I Thailand gikk det veldig mye i ris og kylling, så jeg ble litt lei til slutt. På den ene øya vi var på fikk vi servert tre måltider om dagen, hvor hver eneste rett var med ris og sjømat. Og vi var der i tre dager!!!

Reiset du rundt med klassen din? Kunne du snakket litt om det?
Ja, det gjorde jeg. Jeg går på folkehøyskole på reiselivslinje, hvor Australia og Thailand var hovedreisemålene. Månedene før vi dro brukte vi på å planlegge og gjøre klar til turen, bestemme hvor og hva vi skulle gjøre. Vi er en klasse på 14 elever, og det var helt herlig å reise med en så fantastisk gjeng!

Hadde dere noe opplegg på dagen? Vi hadde litt opplegg på dagen ja, men det varierte veldig. Noen dager var vi på guiding i byen, og andre dager gjorde vi litt mer morsomme ting, som surfing, kokkekurs, ziplining, snorkling i fantastiske koraler, landsbybesøk, elefantridning, dyrepark, besøkte kjente strender og templer osv. Så det er ikke akkurat opplegg jeg skal klage på!

Håper dere fikk svar på det dere lurte på! Er det noe mer dere lurer på, er det bare å spørre!

Spørsmål om reisen?

Hei dere! Det er en del av dere som har spurt meg et par ting angående reisen jeg hadde til Singapore, Australia og Thailand, så jeg tenkte å bare samle spørsmålene i et innlegg, så jeg slipper å lete gjennom alle innleggene for å finne de frem. Derfor er det bare å spørre om hva dere lurer på i kommentarfeltet, så svarer jeg litt senere med flere bilder og litt sammendrag :)

Spør i vei! ♥

Fine dager i Chiang Rai

Nå sitter jeg i lobbyen på det veldig eksotiske hotellet i Chiang Rai, ferdig pakket og klar til å dra videre. Vi har hatt noen veldig fine og interessante dager her i Nord-Thailand, men jeg er veldig klar for å komme meg sørover til hvite strender og krystallblått hav. På kort tid har vi rukket å kjøpe inn leker og nødvendigheter til et barnehjem her i Chiang Rai, samtidig som vi har besøkt dem for å hilse, leke og kose med de søte barna. I tillegg har vi vært på elefantridning, båttur, badet i et fossefall, gått fine turer, besøkt to veldig fattige landsbyer, og sovet over i den ene. Senere kan jeg vise dere masse bilder, for nå må jeg dra!


Også må jeg ikke glemme at vi også har rukket å sole oss ved bassenget ;);)

In one week

Om akkurat én uke står jeg på Gardemoen med en stor fullpakket sekk, klar for avgang. Da går turen først til Singapore, som jeg skal være i to dager. Deretter flyr jeg videre til Australia, og er der i ca. to uker. Til slutt ender jeg reisen i Thailand i ca. to og en halv uke. Gjett om jeg gleder meg! Det skal bli så fantastisk herlig å komme meg bort fra Norge og kulden, og besøke tre land jeg aldri har vært i før, for å bare kose meg, og gjøre morsomme ting. Det er så mye spennende på programmet, åh jeg gleder meg sånn! Har sittet i flere timer og drømt meg bort på weheart it, med bilder fra Australia:

Og Thailand: 
Ser ikke dette bare helt fantastisk ut?♥

LinkerundeJeg trenger inspirasjon, og tenkte derfor å ha en linkerunde. Skriv at du er med i kommentarfeltet, så skal jeg sjekke ut bloggen din! :) Legger ut de fineste bloggene i et innlegg senere i uka. Ha en fin onsdag alle sammen!♥

Trondheim neste

Endelig er det frihelg, og jeg skal tilbringe tiden i Trondheim (eller Klæbu for å være helt korrekt), sammen med søsteren min, kjæresten min, og en venninne. Det skal bli utrolig godt å se dem, jeg har gledet meg altfor lenge! Dere får ha god helg, alle søte lesere! Hva skal dere i helgen?New iphone case


Kjøpte dette fine dekselet på accessorize her om dagen, jeg elsker det!! Det er så feminint og søtt, spesielt med de små diamantene ♥♥ 
Hva syns du? 

Gratulerer med dagen, verdens beste søster!

I dag fyller søsteren min 22 år, og jeg er så lei meg for at jeg ikke kan være med henne i dag! Som dere kanskje vet, er jeg i Riga nå, og min nydelige søster er hjemme i Oslo. Heldigvis kommer hun på besøk til meg den 16. november, og da skal vi kose oss masse. Det er rart å tenke på at da vi var små, var hun min verste fiende, og i dag er hun min beste venn. Det er noe jeg er ekstremt takknemlig for!  Håper du har hatt en fantastisk dag, Carina! I love you ♥♥♥Har du storesøster?

 

Riga i morgen


Hei! I morgen reiser jeg til Riga med klassen, og jeg gleder meg kjempe masse! Vi blir borte til fredag, og temaet er "reise lett og billig". Det kan bli spennende, for vi får nemlig bare ha med oss håndbagasje! Det skal nok gå greit, fordi det er bestilt 3 kolli på hjemturen, slik at vi kan handle litt(julen nærmer seg jo med stormskritt). Jeg har noen innlegg som blir lagt ut i løpet av uken, så det er bare å holde seg oppdatert!

Noen som har vært i Riga før? Noe jeg burde få med meg? 

I've been walking around all day thinking... I think I have a problem, I think I think to much.

splashHva syns du?♥

Wishes


Herregud som jeg sikler på disse tingene! Det er ihvertfall lov å drømme da, og kan jo håpe på at noe av det ligger under juletreet i år! Noe du likte, eller noe annet du ønsker deg?

PuppyloveVerdens vakreste hund fylte 4 år for noen dager siden! Selv om hun nå begynner å bli "gammel", vil hun alltid være en bebii i mine øyne ♥ Og hun ser fortsatt ut som en liten valp også, så det gir meg enda en grunn til å kalle henne min lille baby.

Slapp mandagJeg har så lite energi i dag, så senga, et par blader, macen og en kopp kakao er mine beste venner akkurat nå. Jeg kjenner jeg gleder meg enormt mye til høstferien, som faktisk bare er seks dager til! Denne uken har jeg også kjøkkentjeneste, som er en grusom jobb alle elevene må gjennom her på skolen. Jeg gleder meg egentlig bare til å bli ferdig, men sånne ting gjør at dagene blir enda lengre og tyngre. Nå skal jeg finne frem sjokoladen, og se en koselig film. Ha en fin kveld videre!
Hva har dere gjort denne mandagen? 

Dårlig nett

Nettet på skolen er nede, og det er litt krise egentlig, haha. Sykt hvor avhengig man blir av internett! Håper alle har hatt en fin helg, det har hvertfall jeg! Jeg får desverre ikke lagt ut noen bilder nå, fordi det er tydeligvis noe galt med bildeopplastningen også.  

 

We don't remember days, but momentsnoen fine minner fra sommerferien i fjor da jeg var i Sandefjord, England og cupcakes-baking, Spania i sommer og Firenze. Det er så mange fine ting som har skjedd som jeg plutselig kommer på, og det får meg til å smile. Dette er noe jeg virkelig savner og gjerne kunne opplevd en gang til.Hva savner du?

Vellykket tur (nesten)

Hei! Jeg kom hjem fra sykkeltur i går, og var passe sliten da jeg ankom skolen. Natten i teltet var rett og slett grusom, det var nærmest storm ute, jeg holdte på å fryse ihjel, lå på et altfor tynt liggeunderlag, lå altfor trangt, og ja, listen er lang. Kvelden før vi la oss var likevel veldig koselig, vi spiste taco, spiste chips, drakk kakao og grilte marshmellows. Så turen var ikke bare å klage på, klassen min er en super gjeng, og dette er et minne jeg sent vil glemme. Turen var ihvertfall nesten vellykket, men jeg må innrømme at jeg ikke er helt Lars Monsen når det kommer til friluftsliv, så det var veldig deilig å komme hjem til en god og ikke minst varm seng.Some answers

Hvorfor bor du i Trøndelag når venner, familie og kjæreste bor i Oslo?
Det er fordi jeg går på folkehøgskole i Trøndelag! Det er jo såklart veldig trist at jeg ikke får se de kjæreste hver dag, men jeg ville oppleve et nytt og spennende år, bli kjent med mange mennesker, og ikke minst reise masse!

Hvilken linje går du, skal dere på noen studieturer?
Jeg går reiseliv, så vi skal selvsagt på mange turer! Hovedreisemålene er Australia og Thailand, hvor vi skal være i 5 uker. Vi skal også til Singapore, Riga og flere småturer i Norge :)

Favoritt hobby?
Jeg er jo veldig glad i å ta bilder, men kun når inspirasjonen er der. Ellers liker jeg å være kreativ, elsker å lage nye ting og spesielt kort!

Har du instagram?
Ja, det har jeg! helene1105 heter jeg der, oppdaterer mye oftere også! 
 

Hvor lenge har du og kjæresten din vært sammen?
I 3 år og 4 måneder! Han er best ♥

Noe du syns at du er flink på?
Jeg er veldig selvkritisk, så det er egentlig ikke noe jeg syns jeg er spesielt flink på. Men får jo skryt av bildene mine :)

Hvilket kamera/objektiv bruker du?
Jeg bruker sony a230 med en 70-300 mm linse. Den er litt irriterende til tider, så ønsker meg veldig en 50mm!


Hvor redigerer du bildene dine? Kan du vise en turtorial?
Jeg bruker egentlig photoshop, men har ikke programmet for øyeblikket. Da går det i picasa og pixlr.com. Turtorial vet jeg ikke helt om det blir noe av, haha. Er elendig på forklaringer, og jeg redigerer forskjellig hver gang!

3 ting som gjør deg glad?
Kjæresten min, vennene mine og musikk gjør meg veldig glad :) Men det er såklart mye mer som gjør meg glad!

Hvorfor legger du aldri ut bilder av deg selv?
Egentlig bare fordi jeg ikke har noen til å ta bilder av meg:p Liker best å være bak kameraet! 

Din favoritting ved deg selv?
åh, jeg hater sånne spørsmål :p Men det må vel bli håret mitt.

Feels like I've been here forever


Nå har det gått én uke, og det føles som jeg har vært her i evigheter. Det er allerede et veldig godt samhold, og jeg har blitt kjent med så mange utrolig koselige mennesker. Selvom dagene har gått fort, føles de likevel lenge, og det har nok mye med at det skjer så mye hele tiden. Søndager er den eneste fridagen vi har, og det er deilig å endelig kunne sove lenge, og slappe av hele dagen. Det er kun 10 dager til jeg kommer hjem for helgen, og jeg gleder meg masse til å møte alle sammen! 

Reiseklar

Hei! Nå har jeg så reisefeber at jeg snart går på veggen. Jeg sitter nå ferdigpakket, og venter på at klokken skal bli to. Neste gang jeg skriver befinner jeg meg på spansk jord, i 35 varmegrader. Jeg tror egentlig ikke det finnes ord for hvor mye jeg gleder meg nå faktisk, haha. Tror det har mye med hvor skuffende denne sommeren har vært i Norge, og at jeg ikke har hatt ordentlig sommerferie før nå, fordi jeg har jobbet.
Gleder meg så mye til dette:bilder fra we♥it

Er det noe du gleder deg til akkurat nå?

Kameraet er tilbake

Da er endelig kameraladeren på plass, og jeg hopper nærmest av glede. Det er utrolig deilig å kunne ta bilder akkurat når jeg vil igjen! Desverre er kameralinsa mi blitt ødelagt av en eller annen merkelig grunn, så på onsdag må jeg få prøve å bytte den, slik at jeg har den til Spania. Ellers er jeg ganske fullbooket denne uken, det er mye som skal gjøres før den store reisen. Jeg lover å ta med meg kameraet, og oppdatere dere minst én gang om dagen. (det er hvertfall målet)Ha en fin kveld videre!

Lazy SundaySenga, film, Channing Tatum (♥), grønn te og nudler med kylling fra Deli De Luca er en perfekt søndag for meg. Hvordan tilbringer du denne late dagen?

Visste du at...

Jeg har tattovering?

Image and video hosting by TinyPic

"I carry your heart, I carry it in my heart" ♥

Oppdatering fra mai-måneden

Hei alle sammen! Først og fremst må jeg bare si gratulerer med dagen i går, håper alle hadde en kjempe fin dag og feiring! Nå som jeg ikke har blogget på lenge, er det en del ting som har skjedd denne måneden. Først og fremst har jeg vært russ, noe som har vært utrolig gøy. Det er synd tiden gikk så fort, fordi jeg føler det er mye mer jeg burde gjort, og mye jeg har gått glipp av. Men jeg har kost meg masse, blitt kjent med mange fine mennesker, og bare hatt det ekstremt gøy. Minnene er nå plantet på den skittne og nedtagga buksa mi, som jeg har tenkt til å ta vare på en god stund til.

I tillegg til russens ville tilstander, har jeg også hatt bursdag (11. mai), og dagen ble tilbrunget med familie og venner. Jeg hadde et koselig selskap, og fikk akkurat det jeg ønsket meg: en nydelig lommebok fra GANT, et kjempe fint sommerskjerf, en sølv-topp og en kjole fra nelly, litt sminke, og masse penger. Jeg er veldig fornøyd med dagen og gavene! 


toppen kjøpte jeg for bursdagspengene på Gina Tricot, Buksa er fra Cubus og det nederste bildet viser den nye lommeboken. Olajakken er fra primark! (gammel) Jeg kan sikkert vise resten en annen gang!

Til slutt var det 17.mai i går, og dagen kunne ikke bli mer perfekt. Det nydelige været, alle mennesker i kjempe fine antrekk og stemningen i byen frydet øynene mine.Jeg og 3 til dro til Drammen i finværet, spiste pølser og is, var på tivoli og så på 17. mai tog. Senere på kvelden var det grilling hos en venninne, og det var bare så utrolig bra. 


God påske! 

 

 

Big Ben

vakre big ben. 


Euro Hotel Claphamhar kost meg såå mye i London! Vi bodde i Clapham, et utrolig koselig sted med en diger park og mange søte butikker. Det tok riktignok 30 minutter med bussen til sentrum, men det var verdt sightseeingen. T-banen tok bare 10 minutter da, men bussturen var jo mye hyggeligere. Bildene over er tatt rundt plassen vi bodde på, og selv om hotellet ikke var femstjernes, var omgivelsene veldig koselig. Desutten fikk vi se veldig mye av London, og vi var mye på noen andres hotell midt i sentrum, så vi fikk hvertfall sett nok. (vi dro med en hel gjeng, bare at vi hadde et annet hotell) Legger ut litt og litt bilder, hvis dere er interesserte! Jeg bare elsker London ♥♥ Flere enn meg som gjør det? 

owlmitt favoritt smykke! jeg elsker alt tilbehør som har med ugler å gjøre av en eller annen grunn, jeg syns det er så fint! Dette kjøpte jeg i høst da jeg var i Spania, og ulempen er at vingene ofte detter av. Jeg får derfor ikke brukt det, og heller ikke byttet det. Nå ligger det bare fint i smykkeskrinet mitt og stirrer på meg, og gir meg hele tiden uglebeskjeder om at jeg skal bruke det. Det blir veldig nakent uten vingene, så da lar jeg heller være. Noen flere som er enige i at ugler er fint til tilbehør?

coffeekanskje litt dumt med koffein klokken elleve om kvelden. Men siden jeg prøver å "jobbe" litt på macen er det kanskje greit. Endelig er det helg, dagene som har gått har vart altfor lenge. I morgen skal jeg jobbe og senere på cocktail-party, noe jeg tror blir kjempe koselig! Spørsmålet er bare hva jeg skal ha på meg .....

hva er deres planer for helgen? 

første vårdagmin fine søster ♥every blouse comes with a price tag

hei alle sammen! håper dere som har hatt vinterferie har hatt det fint. Det har hvertfall jeg, bare synd det har gått så fort. Været var jo strålende, og jeg trodde våren virkelig var på vei. Da jeg våknet i morges og tittet ut av vinduet må jeg si jeg ble mektig deprimert. Får håpe solen kommer tilbake om ikke lenge. Nå stikker jeg og trener!hva har dere gjort/skal i ferien?

freedom


i dag er jeg ferdig med alt som heter juletentamner, og jeg føler meg 50 kg lettere. Endelig kan jeg puste lettet ut, og for en gangs skyld få tid til litt annet enn skolearbeid. Det har vært en veldig avslappende dag, jeg har endelig fått tid til å trene, noe som var på tide i og med jeg har vært støttemedlem de siste månedene.

Nå skal jeg legge meg, snakkes i morgen ♥

blandet fra spaniajeg gleder meg til sommeren allerede (haha, ser langt fremover jaa....), vi har allerede bestilt hus for 3 uker 28.juli! Tiden går jo overraskende fort, og når man har noe å se frem til, går det enda fortere. Det er jo snart jul allerede, og må til og med begynne å handle inn julegaver før alt kaoset ute. Nå skal jeg lese litt historie før jeg legger meg, vi snakkes ♥

noen andre som har planer for sommeren allerede? 

det er sunt å være syk av og tilhei! jeg har vært syk hele uka, så er ganske lei akkurat nå. det er så kjedelig! endelig begynner jeg å føle meg litt bedre, så nå er jeg klar for en helg med mennesker og kos. akkurat nå sitter jeg med en aunt mabel's muffin og en kopp te. det blir en rolig kveld for meg, siden jeg skal jobbe i morgen .... ikke akkurat drømmesituasjonen, men sånn er det bare. hva gjør dere denne fredagskvelden? ♥

fra ferie til fjellet

Jeg vil så veldig gjerne tilbake til dette:
Men nå er det byebye ferietanker, og helloo fjelltanker! haha, i helgen skal jeg nemlig på hyttetur på Blefjell, med noen supre jenter! Det blir såå deilig med en ordentlig jentetur, og at jeg for en gangs skyld kan samle alle jeg er glad i - på et sted. Jeg gleder meg utrolig masse, og når jeg kommer hjem, skal jeg vise dere innkjøpene fra Spania! Gled dere, det er mye snadder ♥ Nå skal jeg på jobb, ha en fin dag!

la manga

En av dagene i spania tilbringte jeg og mamma tid med bestefaren min som også har hus der nede. Han tok oss med til et sted som heter la manga, som bare er en tynn stripe midt på havet med mange mange bygninger. Det var utrolig koselig og fint der, og vi satt på en restaurant som bokstavelig talt lå oppå stranden. Det var helt fantastisk å kunne oppleve noe så vakkert, med en så fin havutsikt ♥ ååh jeg vil tilbake, jeg blir så deprimert av været her i norge!!

fantastiske spania

Hei! Håper alle har hatt en fin høstferie, det har hvertfall jeg. Mamma og jeg dro ned til Spania for å bo hos Amalie og moren hennes, som har hus der nede. Det var ubeskrivelig koselig å være bare oss jenter, vi koset oss ordentlig masse. Jeg hadde virkelig lengtet etter sol og varme, og følelsen av å være i utlandet fryder meg. I tillegg til å dele det med de aller beste, topper alt. Jeg er så glad for at vi var så heldige og fikk bo sammen med Amalie og moren hennes, og både jeg og mamma forelsket oss så mye i stedet at vi har tenkt til å leie hus der i sommer. Tiden gikk så altfor fort, så jeg kan nesten ikke vente til sommeren.
utsikt fra takterassen
Jeg legger ut bilder i flere innlegg, så det ikke blir stappa med bilder. Så til slutt; hva har dere gjort i ferien? ♥

autumn photography

/privat
hallo alle sammen! Nå er det lenge siden jeg har skrevet et ordentlig innlegg. Merker at blogglysten er liten, men når jeg har bilder, er den tilbake med en gang. Jeg har i dag tatt bilder til et prosjekt på skolen, og skulle egentlig gjøre dette på en slags åker. Moren min fortalte meg om et sted hun visste som hadde en åker, men som dere ser på bildene er det langt fra det jeg var ute etter. Jeg tok likevel bilder, og så i ettertid at jeg fikk veldig høstfølelse av de. Hva syns dere? 

summer is gone

jeg savner varm temperatur og bademuligheter


jeg savner god utsikt og palmer


jeg savner hotellet i Tyrkia
 
jeg savner å sole meg og være brun


jeg savner å kose meg sammen med fine mennesker


jeg savner å kunne sove så lenge jeg vil, hver eneste dag

og ikke minst; jeg savner sommer. 

etter regnet..

omgitt av mørke skyer, vinden blir kaldere

omgitt av mørke byger, himmelen faller ned

så grå og nifs, ligger våt og og trist


men har fått bevist:etter regnet synger fuglene

empty

tyrkia del 2jeg vet jeg sa jeg skulle legge de raskt ut, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Jeg har begynt på elvebakken, og vært opptatt med både jobb og skole. I går var jeg faktisk på skolen fra 10-22! Vi fikk heldigvis avspassere, men ikke før i morgen. Var jo liksom i dag vi trengte det, var jo helt død etter gårsdagen. Men jeg trives hvertfall på den nye skolen så langt, selv om jeg er forberedt på et tøft skoleår.

Er dere fornøyd med skole og klasse? ♥

tyrkia del 1

hei hei! i går kom jeg hjem etter 8 herlige dager i tyrkia/marmaris, og savner allerede stedet. Jeg kan ikke beskrive hvor fint jeg har hatt det, vi var utrolig heldige med hotellet (vi hadde jo uspesifisert), og vi fikk også oppleve mye av Tyrkia. Vi har vært på Turkish Bath, Quad Safari, Marmaris største og beste utested, nattbåt, stranden og så heldige som vi var, hadde vi stort basseng med hele 6 sklier på hotellet. De jeg dro med gjorde hele turen complete, og vi har bestemt oss for at vi skal tilbake - snart! Her kommer et lite bildedryss, men jeg har mange bilder å vise dere, så legger ut i flere innlegg. enjoy!skillet mitt fra dag 1, og dag 8. skal ikke klage:p

skal prøve å legge ut flere bilder i løpet av dagen!

back to my favorite place

hei dere! Nå sitter jeg med en kopp blåbær-shake med bringebær oppi (nam), og har reisefeber til tusen. Om noen få timer sitter jeg i bilen på vei opp til Gardemoen, for å ta flyet til mitt yndlingssted, Tyrkia. Der skal jeg være med to herlige mennesker; Joachim og Gina. Vi skal til et sted som heter Icmeler, som skal ligge 8 km fra Marmaris (som jeg har vært da jeg var liten), og 8 dager skal tilbringes i sol, varme og godt lag. Gleder meg syyyyyykt !!/privat

Noen som har vært i Icmeler før? ♥

 

adorable

Hei dere! Husker dere for en stund siden at jeg nevnte at Lena (hunden min) straks skulle få valper? Nå er valpene endelig her, og Lena er kjempe stolt. Det ble 2 gutter og 1 jente, pluss at en til gutt døde ved fødselen. Selvom valpene ikke kan åpne øynene engang er de utrolig nydelige når de ikke er større enn hånda mi. Gleder meg til å se utviklingen på de små bebisene, og hvordan personligheten deres blir. åå, jeg bare elsker hunder !! 

Lena passer godt på de søte småstolt mamma ♥

er de ikke nusselige? Har du hund?


bloggens bildehistorie

hei dere! nå har jeg sett gjennom arkivet på bloggen, og tenkte jeg skulle legge ut noen bilder jeg har tatt fra jeg startet å blogge, og videre frem til nå. Vet jeg har fått en del nye lesere, så da er det morsomt å høre tilbakemeldinger på bildene jeg tar. Utrolig morsomt å se utviklingen jeg har hatt også. Bildene er ikke helt i rekkefølge, men ganske :-)


 

Så tilslutt. Nye lesere: noen bilder som utmerket seg godt? og til gamle lesere; noen du kjenner igjen? :-) ♥

SUMMER NAIL POLISH


/privat

elsker denne neglelakken, fargen er helt nydelig på sommeren! Idag har jeg hjulpet lillesøsteren min med å ommøblere rommet hennes, som faktisk var en heftig jobb. Jeg har nettopp satt meg ned og venter på en skål med is - det fortjener jeg nå. Senere i kveld skal jeg se Harry Potter på kino med en venninne. Hva skal dere resten av dagen? ♥


life goes on

Da er jeg hjemme igjen, etter å ha vært både i Rygge, Sandefjord og Sverige. Det har vært deilig å komme seg litt ut fra byen, og få luftet tankene litt. Jeg tenker enda på det tragiske som har skjedd, men jeg skjønner at life goes on, og det må bloggen også. Det har vært utrolig fint vær de siste dagene, så jeg har benyttet sjansen ved å få litt brunfarge på kroppen. Har seriøst aldri vært så blek som jeg er/var nå på denne tiden av sommeren. Takk og lov for tyrkiatur! 


har jeg forresten nevnt at lille lena skal få valper om én og en halv uke? ♥
/privat

håper dere har det bra og at dere har hatt det bra i sommervarmen! god natt  ♥

I've been walking around all day thinking....

... I think I have a problem, I think I think to much...


/privat

Note: Dette innlegget ble skrevet i går.

Nok en sørgefull dag er på vei til å passere. Jeg er helt tom, men samtidig helt full av tanker. Føler meg uvell, og føler meg slem hvis jeg ler eller smiler. Føler det er respektløst å kose seg, selv om jeg vet det ikke er feil. Den tragiske hendelsen har gått utrolig inn på meg, og jeg vil si jeg er kjempe sårbar. Får knapt sove om natten, og hvis jeg gjør det svetter jeg meg bare inn i forferdelige mareritt. Og da jeg våkner forstår jeg at det hele ikke bare var en drøm.

Men det er tider som denne  jeg er stolt av å være norsk. Jeg ble utrolig rørt av å se hvor mange som stilte opp i rosetoget på rådhusplassen idag, og at hele Norge også var med på det. Kjærligheten og de varme tankene er spredt utover hele landet, som bare tyder på hvor godt samhold vi har. En annen ting jeg har forstått er veldig viktig (hvertfall for meg) er å sosialisere seg med andre, prate om ting og få tankene ut. Hele Norge sørger, og det er derfor viktig å støtte hverandre og vise omsorg. 

Når det gjelder gjerningsmannen, har jeg bare én ting å si. Jeg syns vi alle burde slutte å snakke om denne massakre-djevelen, slutte å nevne hans navn, slutte å legge ut bilder av han. Ikke se videoen han har laget, ikke gjør han til mer kjendis enn han allerede har blitt. Det er akkurat dette han ønsker. La oss holde fokuset på de rammede og berørte, og stå sammen i denne forferdelige tiden ♥

‎"Ondskap kan drepe et menneske, men kan aldri beseire et helt folk"  - Jens Stoltenberg. 

 

22/07/11

En dato vi aldri vil glemme. 


tenner et lys for de døde og skadde etter tragedien i Oslo og Utøya.


Jeg er fortsatt helt i sjokk etter hva som skjedde igår. Det er så grusomt å tenke på, jeg får frysninger bare tanken. At en person har hjerte til å drepe så mange uskyldige mennesker er helt uvirkelig. Dette er noe som virkelig har gått inn på meg, jeg får tårer i øynene og føler meg uvell. Mine tanker går til de foreløbig 92 personene som har mistet livet, til alle skadd og såret, og alle som har mistet noen de er glad i. Dette er en uforglemmelig situasjon,  som rammer mange for resten av livet. Måtte de som har mistet livet hvile i fred. ♥

carrie bradshaw
we♥it

Etter én bok, 6 sesonger og 2 filmer blir jeg bare mer og mer inspirert av karakteren Carrie Bradshaw. Sex and the city er virkelig min favorittserie(+filmene), og jeg bare elsker Carrie. Digger såklart også de andre jentene, de gjør jo prikken over i-en, men Carrie er min absolutt favoritt og forbilde. Jeg lurer på hvor mange ganger jeg har sett hver episode, jeg blir aldri lei!

Fler enn meg som elsker Carrie og sex and the city? Love is like an open book; once you've opened it, you may never want to close it.

/privat


god kveld. jeg skulle egentlig se på frustrerte fruer, helt til jeg fant ut at det var sesongavslutning forrige tirsdag (?!!), så istedet laget jeg meg en kopp te, tok frem litt salt potetgull, la meg under dyna og foran macen. Jeg har nemlig fått halsbetennelse, noe som er supert midt i sommerferien, og spesielt dagen før jeg skal jobbe også! Satser på at jeg er bedre til i morgen. Tenker jeg legger meg hvert øyeblikk.

Hva gjør dere i kveld? ♥kiel båten

Da har jeg kommet hjem fra Kiel båten, og det har vært en helt fantastisk og minneverdig tur. Skipet er utrolig fint, og har utrolig mange fasiliteter som bl.a. casino, kino, badeland, treningssenter, spa, fashion butikker, tax free, parfymeri og mye mer. Det har vært en skikkelig kose-tur, som gjerne kunne vart litt lenger. Her er et lite bildedryss selvom jeg ikke fikk tatt så mange bilder;

har dere vært på kiel båten før?

LOVE IS IN THE AIR..

... and by love, I mean summer ♥


topp gina tricot shorts new look

Life is a rose; beware of the thorns.


/privat


hei dere! nå sitter jeg egentlig og kjeder meg, kjæresten spiller bilspill med broren sin, og jeg benytter meg derfor sjansen ved å blogge litt. Om ikke så lenge skal vi ut og handle litt, så tenker det blir et nytt innlegg med hva jeg har fått med meg hjem, hvis jeg har det. Må jo handle litt nå før jeg skal på Kielbåten! (unnskyldning for å shoppe) 

Ha en strålende dag videre! Hva skal dere idag? ♥

a smile is the prettiest thing you can wear


/privat


so true :-)

I DET SISTE...
Long time, no blogging! haha, hei. Grunnen til mitt fravær er at jeg ikke har hatt lader til min kjære mac - før nå, og jeg er i ekstase. I det siste har jeg nytet ferien, og jobbet. Akkurat nå er jeg i Rygge hos Joachim og skal være her til fredag (hvis ikke jeg skal jobbe), da jeg reiser til Kiel på weekendcruise med Joachim sin familie. Også har jeg bestilt billetter til Tyrkia i august, gleder meg som en liten unge til å få ordentlig farge på kroppen rett før skolen begynner. Og når det er nevnt, kom jeg inn på førstevalget mitt; Elvebakken, så livet er ganske herlig akkurat nå.

Hva er deres planer for sommeren, og hva har dere gjort hittil? :)

SONGSVANN

Hei dere! I går var jeg på songsvann med lillesøsteren min fordi hun skulle feire barnebursdagen sin der. Var sykt koselig å grille, og se barna bade, leke og løpe rundt. Vekket minner da de hadde potetløp og sånne gamle barneleker, haha savn! 
/private

Idag har mamma og pappa bursdag, så vi skal spise masse god mat med litt  mye hvitvin til. hahah.  I tillegg har jeg levert macen på skolen idag, men herregud hva klager jeg over når jeg har min egen... Eneste jeg kommer til å savne er adobe programmene, har jo blitt helt avhengig av photoshop. Jaja, jeg får holde meg ut sommeren. Ha en fin kveld videre :)ROMMET MITT; FØR OG ETTER

Da har jeg tatt meg tid til å ommøblere rommet mitt + tatt sommer rengjøringen, og det ble litt av en forandring! Nå har jeg jo bare tatt "før" bildet når det var som verst, men jeg er hvertfall kjempe fornøyd med rommet mitt nå, mangler bare lyskrone i taket og speilet på veggen! :)


hahah, sykt hvordan det så ut på sitt verste. Ser ikke ut som et rom engang, ser ut som en søppeldynge!

Ganske koselig ikkesant? :)BACK TO THE 80's

hehe, dette er et av bildene jeg brukte til mediaeksamen, der jeg hadde valgt å vise utviklingen innen mote og trend i Oslo gjennom generasjoner. Jeg valgte å ta mote fra 70-tallet, 80-tallet, 90-tallet og i dag, og som dere sikkert skjønner illustrerer dette 80-tallet. Skal si det var litt av et prosjekt å ta så mange bilder med forskjellige klær, sminke og locations på bare én dag, men det var verdt alt strevet da jeg fikk en 5'er!
hva syns dere?:)SVAR PÅ SPØRSMÅL

Hei dere! Nå har jeg svart på spørsmål dere lurer på angående Englandsåret, håper det hjalp dere litt! :) Er forresten ferdig med alle eksamner, hadde den siste i går og er super fornøyd. Nå sier jeg bare hei til sommerferien! Ha en fin dag.
Ble du kjent med mange engelske folk, bortsett fra vertsfamilien din?
Desverre var det veldig vanskelig å komme i kontakt med de engelske studentene. De tok oss ikke imot med åpne armer, og vi norske ville heller ikke prøve ettersom vi alltid hadde hverandre. Men da vi var i Firenze fikk jeg litt bedre kontakt med førsteklassingene, som btw er myeee hyggeligere enn de i vår klasse!:) 

 

Digger bloggen din og ikke minst bildene dine...hvilket speilrefleks bruker du?
Takk for det, utrolig koselig å høre. Bruker sonya230, standardobjektiv og har nettopp fått meg nytt stativ! 

        

Vurderer selv veldig sterkt å ta 2. vgs i england. er det å anbefale? var språket vanskelig å lære? fikk du ofte stor hjemlengsel? takk på forhånd for svar :-)
Jeg anbefaler englandstilbudet på det sterkeste!! Språket gled raskt inn, så var ikke noe særlig vanskelig å lære det når du bor med en engelsk familie, går på engelsk skole, og hører engels rundt deg hele tiden. Før jul hadde jeg hjemmelengsel så og si hele tiden, men det gikk over etter jul. Da ville jeg ikke engang hjem, hehe.

Vil du lage en guide eller tutorial om hvordan du redigerer bildene dine? 
Kanskje det!:) 

Fikk du lov til å dra hjem under utvekslingsåret ditt? Hvilken organisasjon reiset du med da? Og så lurte jeg på hva du gjorde med mobil, hadde du engelsk nr og alt?
Jeg fikk lov til å reise hjem når jeg ville i ferier hvis jeg reiset på eget ansvar, og til jul dro alle hjem uansett. Jeg kjøpte en engelsk mobil med en gang vi kom dit, og fikk et engelsk abonnoment + nr. En veldig grei og billig løsning:)

Var skolen spennende i England? Og gikk du på en vanlig engelsk skole, eller er det en slags fotoskole? :):)
Av og til var det spennende, men mange ganger kjedelig også. Gikk på en mediaskole, som er litt annerledes enn den norske. I stedet for å ha 3 hovedfag i media, og lære litt av alt i løpet av perioder, hadde vi egne fag vi hadde hele året. Vi hadde altså video, foto, radio, animasjon, publishing og web som egne fag! Jeg lurer litt på hvordan maten er i England? Har du lagt på deg siden du dro?
Maten i England er ikke så veldig bra. Engelskmenn frityrsteker så og si alt, og spiser bare hvitt brød og usunn mat. Heldigvis kom jeg i en familie som respekterte hva vi likte, og kjøpte derfor grovt brød og ikke ga oss altfor mye pizza eller fish and chips. Jeg la på meg desverre ja, fordi kroppen ikke ble vandt til alt det usunne. Men gikk lett av igjen.


Hvordan er middagene, og hvordan er ellers måltidene?
Til frokost spiste vi bare frokostblanding, men på fridager fikk vi litt av hvert; omelett, brød, croissant, pannekaker, muffins og cookies.
Lunsjen var sykt gode, vertsmoren lagde deilige matpakker hver eneste dag, som inneholdt mat vi selv valgte ut (pålegg). I tillegg fikk vi alltid noen søtsaker, enten det var chips, sjokolade eller muffins. 
Til middag fikk vi mye vanlig mat, som pasta, lasagne og taco. Taco var det forresten vi som lærte dem, og etter det hadde vi det hver helg! Sykt kos. 

Hva med fritidsktiviteter? var du selv med på noe? er det noe som er spesielt vanlig?
I england hadde vi jo ikke gym som fag, så egentreningen måtte vi stå for selv. Jeg var ikke med på noe, bortsett fra medlemskap i et treningssenter, som tilbød treningssenter, kurs, svømmebasseng og tennisbane.

 

Hei, jeg er utvekslingsstudent til England til neste år, og jeg lurer veeldig på hva som er dress code på skolen? Er det som norsk skole, eller er det mer uniformpreget? Takk for svar!
Ikke dress code på skolen, du kan gå akkurat som du vil. Det er ganske morsomt å se hvordan de engelske kler seg, de eier jo ikke smak, haha. På skolen blir du alltid sett på fordi du alltid er fint kledd i forhold til de andre. 

Hvilke butikker (shopping) er din(e) favoritt(er)?
Savner Top Shop, River Island, Primark og New Look  ekstremt mye. Absolutt mine favoritt butikker!


private

Flere som er ferdig med eksamen og er klare for ferie? :D

TAPAS

aah, masse deilig mat! Ha en fin lørdagskveld videre :-)

foto: kvinnemishandling
fotoprosjekt på skolen. hva syns dere?

MITT ÅR SOM UTVEKSLINGSSTUDENT

Da jeg først fikk vite om englandstilbudet, var jeg med en gang interessert. Jeg ville rett og slett oppleve noe nytt, ville vekk fra kalde Norge og drittmiljøer og  bli kjent med mange nye mennesker. Plutselig fikk jeg vite at jeg var en av de heldige som fikk oppleve et år i utlandet, og jeg var så og si ganske sikker på at jeg ville dra. Da Peter Kent (hovedansvarlig i England)  fortalte oss at det året vi nå skulle gjennom kom til å bli det tøffeste året noen sinne, visste jeg ikke helt hva jeg skulle tro, men tenkte med en gang at han overdrev. Nå, etter å ha gått gjennom dette året, tenker jeg tilbake, og vet at han hadde 110% rett. Dette året har vært et tøft år, men også det beste av mitt liv. Da vi først kom til England var det mye som skulle skje. Vi skulle bli kjent med en helt ny kultur, forholde oss til noen totalt fremmede, komme til en ukjent skole, og venne oss til det å bo i England. De første ukene gikk ganske fort, ettersom det var mye vi ville se og oppleve. Vi lærte mye nytt om landet på kort tid, som at engelske spiser nesten bare frityrstekt mat, at engelskmenn er uvanlig hyggelige, skolen er et pes, alt er billigere enn Norge, Frappe på Starbucks er en vinner, og shoppingen er amazing. 

Jeg har ikke tenkt til å legge under en stol at mye av tiden i England var vanskelig. Desverre kom jeg ikke så godt overens med roomien min, som skapte vanskeligheter å nyte oppholdet. Når man er så tett oppå hverandre i tillegg, blir man fortere lei, og dermed skaper konflikter.  Hjemmelengselen var helt enorm i høst og før jul, jeg vil ikke si at jeg trivdes den perioden. Men jeg bet tenna sammen, vi fant ut en løsning, og alt skulle ordnes etter jul. Hadde det ikke vært for at jeg dro hjem i høstferien og mye prat med gode venner og familie, ville jeg vært utrolig usikker på om jeg ville fulllføre året. Jeg er kjempe glad for at jeg valgte å fortsette, for etter jul endret alt seg. Etter jul
var den beste tiden. Tiden gikk sykt fort, og jeg har enda ikke skjønt hvor den ble av! "vi har god tid" tenkte jeg, men plutselig slo det meg at det var på tide å pakke tingene å reise. Trivselen var utrolig mye bedre, jeg fikk meg en ny roomie, som også har blitt en av mine beste venner.  Når jeg ser tilbake nå, skulle jeg ønske at det siste halvåret startet da vi dro, for det er virkelig ingenting jeg ville endret hvis jeg hadde sjansen. Det er heller nesten ingenting jeg savner fra det første halvåret, men jeg ble utrolig sterk og modig. Alt skjer jo for en grunn ..


savner Bhuna utrolig masse! Rareste og morsomste hunden noen sinne, har mange gode minner med han <3


Det er utrolig mye jeg har opplevd på så kort tid. Jeg har vært i London hele 5 ganger og har også vært i Firenze med skolen. I tillegg fikk jeg besøk av Joachim i vinterferien, og mamma, Line, Carina og tante kom den siste uken for å feire bursdagen min. Jeg har jo også vært hjemme i alle ferier, noe jeg egentlig angrer på. Påskeferien trengte jeg strengt talt ikke å dra til Norge, for det første fordi jeg ville nyteden  siste tiden i England, og for det andre kom jeg hjem for en langhelg bare en uke etter, for å overraske Joachim på bursdagen hans. Misforstå meg rett; det var utrolig deilig å komme hjem til alle kjære, og jeg hadde en fantastisk tid i Norge. Men å være i England på den måten jeg var, er et engangstilfelle, som jeg aldri vil ha muligheten til å oppleve igjen. Famile, venner og kjæreste har jeg hele livet. 

Jeg var ekstremt heldig med den familien jeg kom til. De skulle prøve ut studenter for første gang, og tok meg i mot med åpne armer. De var så utrolig snille, hyggelige, inkluderende, omtenksomme, og alt det positive du kan tenke deg. Den familien er et stort forbilde for meg, de er absolutt perfekte i mine øyne. Mange av familiene i England bryr seg bare om penger, og gir f i hva studentene finner på, mens disse var helt unike. De brydde seg utrolig mye om oss, var alltid redde for at vi manglet noe, ville alltid sørge for at vi kom oss trygt frem hit og dit, elsket å ta oss med rundt om kring for å vise oss den vakre byen, syns alltid synd på oss da vi hadde så mye skolearbeid, og ønsket alltid å se oss i godt humør. Rundt dem er det umulig å ikke trekke på smilebåndet, de er fantastiske herlige. Det å komme så nærme familien gjorde det ufattelig vanskelig å dra fra dem også. Jeg ble veldig knyttet til dem, og har blitt veldig glad i dem. Heldigvis føler de det samme, og tryglet oss om å komme tilbake så fort som mulig. De gleder seg kjempe masse til å se oss igjen, - og det gjør jeg også!Ikke bare hadde jeg en perfekt familie, de hadde jo også et drømmehus! I tillegg til dette fikk jeg drømmeroomien også, som toppet alle mine forventninger til året. Jeg var så ekstremt heldig, og er nødt til å takke meg selv for at jeg valgte å dra til England. Jeg visste at det ville bli et tøft år, i og med at det er hardt å være borte fra kjæreste, venner og familie så lenge. Takk og lov hadde vi skype, og jeg kom jo hjem jevnlig. Jeg og Joachim har også bevist at det går an å ha avstandsforhold, hvis man vil at det skal funke. Vi klarte det soleklart! :)


Jeg angrer ikke et sekund på at jeg valtge å dra til England. Jeg har lært så utrolig mye, blitt mye mer selvstendig, fått bedre selvtillit, klart å takle ting på egen hånd og med eget ansvar, forbedret meg innen skole, knyttet sterke bånd til utrolige mennesker og rett og slett hatt et utrolig minneverdig år. Hadde jeg fått spørsmål om å ta året på nytt, hadde jeg sagt ja uten å nøle, og jeg misunner alle som skal dit videre. Jeg er stolt av å ha gjennomført et år i utlandet.
Tiden etter England har vært veldig rar. De første dagene skjønte jeg ingenting, og tenkte at jeg bare var hjemme på ferie, og straks skulle tilbake. Til slutt forstod jeg at livet der nede var over, og at det var på tide å gå videre. Haha, høres ut som jeg har kjærlighetssorg eller noe, men det er faktisk sant. Jeg ble bare deprimert og lei meg, ikke fordi jeg aldri skal tilbake (for det skal jeg jo), men fordi jeg aldri skal tilbake til akkurat DET. Jeg kunne gjerne tenkt meg å bli der et par måneder til, men nå er jeg her, og kan ikke endre noe av det. Jeg har nå forstått at jeg forblir i Norge enn så lenge, tross dyre priser og dårlig miljø, men det skulle ikke forundret meg om jeg drar tilbake til å ta viderestudier i vakre Bournemouth.


Carina, meg og Line. Beste søstrene på jord <3


Amalie <3 Vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne, takk for at du gjorde oppholdet syyyykt bra i shomshaverden:)

 

Har dere spørsmål angående England, enten om oppholdet eller tilbudet, spør i dette innlegget. Tenker jeg svarer på spørsmål i løpet av uken!:)
 

SUMMER'S HERE

har dere kjent det deilige været? nyydelig. I går tok jeg og søsteren min lunsjen på festningen, og dro videre til Kafé Celcius for å ta en pils. Utrolig deilig! Så dum som jeg var, hadde jeg bare solen på den ene siden av meg, og har derfor blitt brun på den ene siden av kroppen og ikke den andre. FAIL. Og jeg ser forresten på statistikken at dere er gjevnlig innom selv når jeg ikke blogger, tusen takk for det! Nå skal jeg snart på Lekter'n og nyte sommer været :-)får bare beklage mobilkamera, lover å ta med speilrefleksen neste gang! :)

Ha en fin dag da dere!

MY NEW WATCH
/private

Dette er min nye klokke som jeg fikk i bursdagsgave fra mamma, og jeg bare ELSKER den! Desverre er den litt for stor, så jeg får ikke brukt den før jeg tar av noen ledd. Men guud, den er elskbar ♥

Like?

ps. snart kommer innlegget om England! 

SUMMER INSPIRATION


/weheartit

Kjenner jeg er klar for sommer nå! Kan nesten ikke vente til å bruke fine sommerkjoler og denimshortser til gyldenbrune ben. Å slå håret løst på båttur, spise jordbær og drikke hvitvin. Å kunne kjenne solen varme på kroppen, kose meg på stranden dagen lang og tilbringe ferien med de beste. 

Flere som gleder seg til sommeren ?

hva skal man si ..


/private


Jeg har prøveeksamen så vet ikke om det blir så mye blogging. Men vi får se. Vil bare ikke at alle fans skal bli sure for at jeg ikke blogger. Lol, jeg er nørd. unødvendig innlegg. Snakkes!

ILLNESS


/private


Hadde dere en fin 17. mai? Min var forholdsvis bra, bortsett fra at jeg er syk. Har rødsprengte mandler og sterk bihulbetennelse, som ikke er den beste følelsen akkurat. Fikk hvertfall kommet meg ut og spist, selvom vi måtte ta med all maten hjem fordi vi ikke orket noe. Så nå ligger jeg bare død på sofaen og venter på at pencelin kuren skal virke. Ha en fin dag!

THIS IS IT ...

Nå er jeg godt plantet på norsk jord, noe som virker helt uvirkelig. Jeg kan ikke tro at livet mitt i England er over, nå som jeg var så vandt til å bo der. Jeg sitter faktisk nå og forestiller meg at jeg bare er hjemme på en liten ferie, og at England kaller bare om noen uker. Idag var det ubeskrivelig trist å reise fra familien, men heldigvis skal vi holde kontakten og møte dem snart igjen. 


/private

Har hatt en utrolig siste uke i england, spesielt når mamma, tante, line og carina har tilbringt den med meg. Vi dro til Swanage som er det vakreste stedet jeg noen sinne har sett faktisk. Et bilde kan si mye, men den opplevelsen av å se det på ordentlig. Tiden min i England har vært ubeskrivelig, og skal etterhvert skrive en oppsumering på året om ikke lenge. Savner England allerede, men en ting er sikkert; jeg skal tilbake! 

HAPPY BIRTHDAY TO ME!

Nå sitter jeg på rommet og vorser, og har hatt verdens beste bursdag hittil. Tusen takk til alle som har gratulert meg med dagen, setter virkelig pris på det! Carina (storesøsteren min) og tanten min overrasket meg da mamma og lillesøsteren min kom, så idag skal det virkelig feires med en kveld ute. Fått masse fint av alle, og igjen - takk til alle! :)

/amalie hatlevik

MY NEW LOVING BAG

/private

Igår var jeg så heldig å få førbursdagsgave fra min kjære roomie Amalie, som var en utrolig positiv overraskelse. Dette er vesken jeg har drømt om å få i flere måneder, og nå er den endelig min! Grunnen til at jeg fikk den før selve bursdagen var fordi jeg antageligvis hadde kjøpt den før den tid, men det gjør jo ingenting - nå kan jeg jo brife med min nye elskede veske! Tuuuuusen takk for gaven Amalie! you're the best ♥

Hva syns dere? Er den ikke til å dø for? 

STARTING TO REALIZE

/private

Alt det verste av skole er over, og jeg føler meg 100 kg lettere. Den siste uken skal jeg virkelig nyte, det er uvirkelig å tenke på at jeg skal til Norge og aldri tilbake til dette. Jeg vil ikke hjem, men samtidig gleder jeg meg kjempe mye til å komme hjem til venner, familie og kjæreste. Må si jeg har mange blanede følelser, og jeg tror jeg begynner å innse at jeg aldri skal  tilbake til dette. Men den siste uken blir virkelig bra, og jeg skal ikke ta sorgene på forskudd heller. På mandag kommer mamma og Line på besøk, og på onsdag fyller jeg 18! Mye å se frem til den siste uken hvertfall da :-) 

Hva har dere gjort i dag? ♥


SURPRISE !!


/weheartit

Til dere som trodde jeg var i London og så bryllupet live på fredag; det var bare for å virke mer troverdig i forhold til Joachim. Jo, i London var jeg, men ikke for å se bryllupet! Jeg dro nemlig hjem til Norge for å overraske Joachim på bursdagen hans! Vet ikke engang hvor jeg skal starte, men herregud så gøy det var. Joachim er faktisk en veldig vanskelig person å lure, men jeg har gjort alt jeg kan for at dette ble et ordentlig surprise party, og det ble det også. Dette er noe jeg har planlagt siden jul, og har vært utrolig spendt. Dere skulle virkelig sett ansiktet hans når han kom inn døra, og møtte sine gale venner og et skrikende, falskt "supriiiiiiiseeeeeee!" Festen ble utrolig vellykket, og Joachim er fortsatt i sjokk, men også utrolig takknemlig. Det er derfor jeg ikke har blogget på noen dager, fordi jeg har vært utrolig opptatt med å få ordnet dette perfekt. Nå er jeg altså tilbake i England, og skal jammen tilbake til Norge igjen om bare 9 dager. Trist, men sant! 

Har du gjort noe lignende eller opplevd et surprise party? 

RECENT PURCHASES
kjole/river island sko/primark truser/la senza 

I'D RATHER BE WITH YOU(oi hehe litt stort bilde<333) /private

Første skoledag er nå over, og det var en utrolig avslappende dag i og med at vi fikk gå 11.30. Jeg fikk dratt meg selv ned til Bournemouth for å handle litt, da jeg endte opp med en søt kjole. Viser dere i morgen! Er også utrolig deilig å tenke på at etter i morgen har vi 5 nye fridager pga bryllupet, og at jeg nettopp har bestilt bussbillett til London slik at jeg får se bryllupet in real life! Gleder meg sykt til å se Kate og kjolen hennes, selvom jeg sikkert ikke ser en dritt, haha. Nyter livet nå ja. Hvordan var deres første dag på skolen? ♥
YEAR'S FIRST SWIM!


/private

Da har jeg tatt årets første bad, og jeg må si jeg er utrolig stolt av meg selv! Da jeg først tenkte jeg bare skulle vasse, døde jeg bare av å stå på sanden ved vannet. Men helt brått bestemte jeg og Amalie oss spontant for å løpe uti, og vi var faktisk ute i vannet i hele 15 minutter! Utrolig gøy. Har aldri tatt et bad så tidlig på året! 

Når er det tidligste dere har tatt årets første bad? ♥

I LOVE SUMMER


                                                                                                                                                                                                   /private


Været er supert her i England, og vi har nytet solen i parken. Vi har fri i morgen også, og da tenkte vi oss en tur på stranden! :) Det er ganske sykt å tenke på, men det er faktisk bare 3 uker til jeg skal hjem, eller det vil si; 19 dager. Også er det 17 dager til bursdagen min! Tiden flyr. Er været fortsatt fint i Norge? ♥

I WILL COME BACK, LONDON


pene Gina <3


                                                                                                                                                                                                   /private

Da er jeg tilbake i Bournemouth etter en fantastisk påskeferie. Har altså vært i London fra torsdag til i dag med min kjære bestevenn Gina, og har koset meg utrolig masse. Vi har shoppet, sittet på café, vært på shisha bar, sett london bridge og buckingham palace. Jeg virkelig elsker London, og gleder meg masse til jeg skal tilbake! Hva har dere gjort i påskeferien? ♥

UPDATE

hehe,hei. Litt slapp på bloggfronten, men jeg har jo et liv! Vel, hovedgrunnen er faktisk at min kjære joachim glemte macladeren min på skolen rett før påske, og nå sitter jeg på en forferdelig hp der mellomrom såvidt funker.... Jeg har bare en ting å si; once you go mac, you never go back. Og nå er jeg lei av å bruke alle mine krefter på å presse ned den j* knappen, såda avslutter jeg nå. Jo, og en siste ting; jeg drar til London i morgen, med min bestevenn! Blogges!
/private

HOME SWEET HOME                                                                                                                                                                                                   /private

Nå er jeg i Norge, og det har vært kjempe deilig å se alle sammen. Har vært sykt opptatt, også har jeg glemt kameraet mitt i en taxi, så får det senere. hoho jeg er så flink til å passe på tingene mine <3333 Så, jeg har ikke fått tatt noen bilder. Men nå skal jeg gå! Elsker at det er fint vær her og, men skal inrømme at jeg savner badeværet :)

Koser dere dere i solen? ♥
SPRING HOLIDAY!
                                                                                                                                                                                                   /private

Nå er det endelig ferie her i England, og jeg har mye å gjøre. Jeg er nødt til å pakke så og si alt jeg har her, noe jeg ikke liker tanken på.  I morgen kommer jeg altså hjem til Norge, for å bli der i 11 dager. Deretter skal jeg og Gina til London for en langhelg. Påskeferien min er nemlig veldig lang, og når den er ferdig skal jeg bare på skoen i 2 dager, før vi har 5 nye dager fri. Håper været holder seg i Norge, jeg vil virkelig ikke dra fra finværet. Men gud som jeg gleder meg til å se alle sammen! ♥

Hva er deres planer for ferien? Selvom den er en stund til - hehe. 

A WONDERFUL MORNING
/private

Idag har vært en fantastisk dag. Vi hadde fri, og benyttet sjansen ved å lage en herlig frokost, etterfulgt av å nyte den i solen. Den bestod av omelett og cæsarsalat, og kunne virkelig ikke passet bedre. Idag har det vært ordentlig sommer, på det aller varmeste Norge kan få. Senere tuslet vi ned til Carousel og tok en milkshake. Vi har virkelig nytet England i hele dag, og jeg gleder meg til nye sommerdager når jeg kommer tilbake! :-)

♥elsker england♥ Hva har dere gjort idag? 

THE SWEET LIFE


/private

Jeg kommer om 3 dager, og vil virkelig ikke dra fra dette nydelige været. Idag fikk vi gå tidlig fra skolen, og benytten da sjansen til å sole oss i hagen. I morgen har vi fri, og det er meldt enda finere vær enn det var i dag, så da skal jeg og Amalie ned på Carousel og nyte solen. Nå skal jeg spise, vi snakkes! ♥

Hva har dere gjort idag? Noe spennende som skjer i Norge?:) 

NOBODY CAN GO BACK AND START A NEW BEGINNING, BUT ANYONE CAN START TODAY AND MAKE A NEW ENDINGHei dere! Takk for søte kommentarer på muffinsene, de smakte faktisk utrolig godt!:) Nå er det bare 4 dager til jeg kommer hjem, på en nesten 3 ukers ferie! digg. Ellers har jeg lekser jeg må gjøre, men alt annet distraherer. Likevel er jeg bare nødt til å få det ferdig. Hvis jeg jobber en time effektivt blir jeg kanskje ferdig, og dermed kan jeg se på paradise hotel blid og fornøyd. er det fler enn meg som hater maren? haha. jeg er så teit, men det programmet er virkelig avhengighetsdannende! 

 

Noen som vet hvordan påskeværet er meldt i Norge? ♥

MAKE CUPCAKES, NOT WAR!

 
/private 
Hele helgen har jeg vært opptatt med å gjøre noe, blant annet å filme til kokkeprogrammet til meg og Amalie, som jeg så vidt nevnte her. Nå er vi helt utslitte, men fy søren det var verdt det! Vi er utrolig fornøyde med hvordan de ble, og til at det er første gangen vår er jeg kjempe stolt! 

Hva syns dere?  Noen som fristet? ♥

a journey of a thousand miles begins with a single stepJeg har blitt så glad i England nå! Hører det snør i Norge igjen? Huff, håper ikke det gjør det når jeg kommer om kun 1 uke og 2 dager! Ha en fin kveld alle sammen. Skal se på paradise hotel med kryssende fingre om at Maren ryker. Noen fler som følger med?:)

TODAY..

Hodet sprenger, og halsen er hoven. I går lå jeg desverre med migrene, men føler meg heldigvis bedre i dag. Det å bli syk er vel det siste jeg trenger. Sitter her nå og skal gjøre litt lekser, men jeg er enda ikke i topp form, og motivasjonen er ikke helt på plass. Det å sitte å stirre på en 13 tommers liten mac hjelper ikke stort for verken syn eller hode heller.

Menmen. På søndag var forresten jeg og Amalie i Bournemouth, og hadde kjøpt inn jordbær og smoothie før vi la oss i parken og nøt solen. Var en skikkelig herlig dag:-)

En uke og 4 dager til jeg kommer hjem på påskeferie! :o sykt.

Hva har dere gjort idag? ♥

TODAY WAS A FAIRYTALE

God kveld. Idag bestemte vi oss for å gjøre noe annet, og utforske byen vi bor i litt mer. Vertsfaren vår tipset oss nemlig med å besøke Wimbourne, og det er jeg lykkelig for at vi gjorde. En utrolig søt liten by, med mange søte små butikker! Kjempe koselig. Desverre glemte jeg kameraet, men Amalie fikk tatt noen da:) Vi fikk desverre ikke laget muffins idag, ettersom vi ikke fikk hentet kameraet fra skolen. Men det er en annen historie...


fine amalie <3
/amalie hatlevik


Vi har sett på hangover (gud som jeg elsker den filmen), og skal snart hoppe i seng. Håper alle har hatt en fin dag, det har hvertfall jeg.

Hva har dere gjort i dag? ♥

HAPPINESS

Håper alle har hatt en fin dag! I morgen er det helg, og etter dene helgen er det bare én igjen til vi drar hjem til påsken. Sykt hvordan tiden flyr. I helgen skal vi bake muffins, til et filmprosjekt vi har, og dere skal selvsagt få en smakebit av hvordan de blir! Hvis det blir fint vær på søndag (som det sikkert blir) skal vi dra inn til Bournemouth og ha piknik i parken. Elsker sommer <3

Har dere hatt en fin dag? Hva skal dere i helgen? ♥

THIS SUMMER NIGHT IS LIKE A PERFECTION OF THOUGHT


Jeg har skikkelig sommer følelse. Idag har vært en absolutt perfekt dag. Jeg kjenner at ting begynner å falle på plass i forhold til lekser, og jeg er et skritt nærmere av å være ferdig med alt jeg skal. I tillegg til dette fikk vi gå tidligere fra skolen, og jeg og Amalie satt oss på verdens koseligste café som selger verdens beste sjokolade milkshake. Der satt vi og solte oss i topper, mens vi koste oss med cæsar salat, milkshake og smoothie. Absolutt fantastisk. Kjenner nå at jeg skal benytte meg av soldagene nå, jeg fikk faktisk skille av å sitte der i to timer! Blir flau over å tenke på hvor hvit jeg faktisk har vært ......

Flere som nyter været? ♥

FLOWERS

Haha, jeg tar bare bilder av blomster for tiden, men det er nok fordi trærne her i England er så sytk mye finere enn i Norge. De jeg har tatt bilder av er faktisk japanske trær.
Nå skal jeg spise litt deilig pasta bolognese:) hører været begynner å lysne i Norge også, så det blir nok bra når jeg kommer hjem i påsken, som btw bare er 18 dager til! :o

Hva har dere gjort i dag? Hvilket bilde likte dere best? ♥

LAUGH AS MUCH AS YOU BREATHE, AND LOVE AS LONG AS YOU LIVE


Hei alle sammen! For en herlig dag. Nok en gang skinner solen, og vi var tidlig oppe for å nyte den. Amalie fikk klippet håret (som ble kjempe fint), og vi fikk også tatt en kaffe på starbucks. Senere fikk vi to gode venninner på besøk, og lagde NORSKE boller! ååå, det var helt magisk godt, takk til deg Malene <3 Nå har vi nettopp spist pizza, og skal sette oss ned med filmen just go with it som er utrolig bra! Noen som har sett den?

Håper dere har hatt en strålende lørdag! ♥

LET THE SUN SHINESolen skinner og humøret er på topp. Nettopp spist en himmelsk pannekake, og skal straks sette meg ned med litt lekser. Vi sluttet seriøst halv seks på skolen idag, men likevel føles det ikke så lenge. Hadde det vært i Norge ville jeg vært død for lengst.

Hva har dere gjort i dag? ♥ Sorry for at jeg er så syyykt kreativ med spørsmålene for tiden <33

FEELS LIKE SUMMERDenne tynne lille fliken var det jeg hadde på meg da jeg gikk ut døren, og jeg angret for at jeg ikke hadde en t-skjorte under! Jeg kunne bare kjenne solen varme i ansiktet, og som spredde seg utover kroppen. I dag hadde jeg en utrolig sommer følelse, og det er dager som denne man virkelig må nyte. Herlig!

Heh, hvordan er været i Norge? Snø fortsatt? hihi ♥

hits