Foto - dyr & natur

Tiger tiger

               


Verdens fineste dyr (tatt i Australia)

Vandring i høstmørket

Så var denne dagen snart over også. I dag har det gått i lesing til eksamen, en drøy times treningsøkt, kafédate med en venninne og litt mere lesing. Ja, også har jeg vært på en fin tur med hunden min og for en gangs skyld husket å ta med meg kameraet. Hva syns dere om bildene? ♥

Autumn is soon to go

åhh, endelig er jeg ferdig med to eksamner, og jeg føler meg 100kg lettere. Gud så deilig det er å få de ut av verden! Jeg føler jeg endelig har litt fritid, men dessverre begynner jeg å bli syk, så det må jo alltid være noe... Nå skal jeg snart på kino med søstrene mine, vi snakkes senere! Hva syns dere forresten om bildet?

Eksamensstress

Jeg føler meg stressa, utmattet, sliten og lei. Jeg vet at jeg omtrent bare klager for tiden, men det er fordi jeg skuffer meg selv gang på gang. Ja, den ene eksamensoppgaven leverte jeg på torsdag (og ble overraskende fornøyd), men før jeg rakk å føle lettelsen, kom jeg plutselig på at jeg har enda en oppgave som skal leveres på søndag. Så derfor blir bloggingen litt nedprioritert, men etter søndag tror jeg hverdagen blir mye lettere! 
Likte dere farger eller svart/hvitt best? ♥

Colorful


Autumn is the hardest season. 


The leaves are all falling,


and they're falling like...


...they're falling in love with the ground. ♥

Hey there kittycat

ahh, hvor herlig er ikke denne fantastiske skapningen? Jeg fikk øye på den da jeg var i Trysil forrige helg, og måtte bare ha fotoshoot med den. Liker spesielt godt bildet i midten, syns det er så søtt, haha. Jeg er forresten med i en fotokonkurranse med det bildet, og ville satt utrolig pris på å få noen stemmer! Det som er genialt med konkurransen, er at i tillegg til den med flest stemmer vinner en premie, så får en som har stemt på bildet også samme premie! Dere kan stemme på meg her! ♥♥ Bare hvis dere vil da :):)

 

Ni dyrebilder

Hei dere! I helgen har jeg vært i Trysil og besøkt barndomsbestevenninnen min, og vi har kost oss kjempe masse. Det er så trist at vi bor så langt fra hverandre, men derfor er det ekstra koselig når vi først møtes. På lørdag var vi i stallen og hilste på hestene, og tok oss også en tur med hest og kjerre, som var veldig deilig. Her har dere noen bilder fra dagen:

Hva syns dere?  ♥

autumn is here

Hei dere! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, og venter på at tacoen skal bli ferdig. Etter en lang dag med både trening, skole og jobb, kjenner jeg at jeg er ordentlig sliten. Derfor er det deilig å få alt servert. Egentlig så føler jeg at overskriften ikke passer, fordi jeg synes nesten det begynner å nærme seg vinter allerede. Det er så sinstykt kaldt ute nå, og vinterjakken er nok snart på allerede. Likevel har jeg fått tatt noen høstbilder, med de fine fargene. Skulle bare ønske den varte litt lenger..


Hva syns dere? ♥

Lay me down on a bed of roses

Jeg elsker roser. Det er så sinnsykt fint, det er bare synd de må byttes ut så ofte. Skulle ønske de varte evig!
Hva syns dere om bildene? ♥ 

Kanin på turHva syns dere om bildene? ♥

Purple summerHva syns dere om bildene? ♥

Sun is shining


Hva syns du om bildet? ♥

Every flower is a soul blossoming in nature.Hva syns du? ♥

Frosty

Hva syns du om bildene? 

Miss Dior Chérie♥ This is love

3 fine blogger


♥ www.fridaxiang.blogg.no

 


♥ www.fotomaritas.blogg.no

 
♥ www.moneo.blogg.no

 

Det er jo så utrolig mange fine blogger der ute, som fortjener mer oppmerksomhet. Dette er tre av mine favoritter! Noen flere som leser disse bloggene?

Rouge Volupté


Min absolutt favoritt leppestift! Den ser veldig knæsj ut, men fargen er faktisk utrolig fin på leppene. Den varer også utrolig lenge, selv etter jeg har spist, drukket og alt mulig, sitter den på som ny. Den er veldig behagelig og myk, og anbefales på det sterkeste! Noen som har eller har prøvd YSL leppestift? :)

nail lacquer by KIKOhits