Oppdatering fra mai-måneden

  • 18.05.2012 Icon kl.20:51

Hei alle sammen! Først og fremst må jeg bare si gratulerer med dagen i går, håper alle hadde en kjempe fin dag og feiring! Nå som jeg ikke har blogget på lenge, er det en del ting som har skjedd denne måneden. Først og fremst har jeg vært russ, noe som har vært utrolig gøy. Det er synd tiden gikk så fort, fordi jeg føler det er mye mer jeg burde gjort, og mye jeg har gått glipp av. Men jeg har kost meg masse, blitt kjent med mange fine mennesker, og bare hatt det ekstremt gøy. Minnene er nå plantet på den skittne og nedtagga buksa mi, som jeg har tenkt til å ta vare på en god stund til.

I tillegg til russens ville tilstander, har jeg også hatt bursdag (11. mai), og dagen ble tilbrunget med familie og venner. Jeg hadde et koselig selskap, og fikk akkurat det jeg ønsket meg: en nydelig lommebok fra GANT, et kjempe fint sommerskjerf, en sølv-topp og en kjole fra nelly, litt sminke, og masse penger. Jeg er veldig fornøyd med dagen og gavene! 


toppen kjøpte jeg for bursdagspengene på Gina Tricot, Buksa er fra Cubus og det nederste bildet viser den nye lommeboken. Olajakken er fra primark! (gammel) Jeg kan sikkert vise resten en annen gang!

Til slutt var det 17.mai i går, og dagen kunne ikke bli mer perfekt. Det nydelige været, alle mennesker i kjempe fine antrekk og stemningen i byen frydet øynene mine.Jeg og 3 til dro til Drammen i finværet, spiste pølser og is, var på tivoli og så på 17. mai tog. Senere på kvelden var det grilling hos en venninne, og det var bare så utrolig bra. 


4 kommentarer

I r l i n -

18.05.2012 kl.20:54

Så fine bilde ! :D Kos deg i helga a´! ^^

amandamina

18.05.2012 kl.20:58

Kjemepfin blogg.Og fine bilder.

Du får ha en super dag videre idag:)

-Jeg hadde satt utrolig stor pris på, og blitt kjempe glad om du kommenterte tilbake på bloggen min <3

KAROLINE

18.05.2012 kl.21:50

Høres ut som du har kost deg. Mange flotte bilder :)

Carina

21.05.2012 kl.13:33

Var så kos på 17. Mai med deg og de andre :) kjempe fine bilder :) <3

Skriv en ny kommentar

hits