I've been walking around all day thinking....

  • 26.07.2011 Icon kl.13:05

... I think I have a problem, I think I think to much...


/privat

Note: Dette innlegget ble skrevet i går.

Nok en sørgefull dag er på vei til å passere. Jeg er helt tom, men samtidig helt full av tanker. Føler meg uvell, og føler meg slem hvis jeg ler eller smiler. Føler det er respektløst å kose seg, selv om jeg vet det ikke er feil. Den tragiske hendelsen har gått utrolig inn på meg, og jeg vil si jeg er kjempe sårbar. Får knapt sove om natten, og hvis jeg gjør det svetter jeg meg bare inn i forferdelige mareritt. Og da jeg våkner forstår jeg at det hele ikke bare var en drøm.

Men det er tider som denne  jeg er stolt av å være norsk. Jeg ble utrolig rørt av å se hvor mange som stilte opp i rosetoget på rådhusplassen idag, og at hele Norge også var med på det. Kjærligheten og de varme tankene er spredt utover hele landet, som bare tyder på hvor godt samhold vi har. En annen ting jeg har forstått er veldig viktig (hvertfall for meg) er å sosialisere seg med andre, prate om ting og få tankene ut. Hele Norge sørger, og det er derfor viktig å støtte hverandre og vise omsorg. 

Når det gjelder gjerningsmannen, har jeg bare én ting å si. Jeg syns vi alle burde slutte å snakke om denne massakre-djevelen, slutte å nevne hans navn, slutte å legge ut bilder av han. Ikke se videoen han har laget, ikke gjør han til mer kjendis enn han allerede har blitt. Det er akkurat dette han ønsker. La oss holde fokuset på de rammede og berørte, og stå sammen i denne forferdelige tiden ♥

‎"Ondskap kan drepe et menneske, men kan aldri beseire et helt folk"  - Jens Stoltenberg. 

 

Én kommentar

Sara

26.07.2011 kl.15:18

enig med deg! dette er veldig trist, men vi må ha fokus på de pårørende, omkomne og de overlevende ikke gjerningsmannen bak dette!

Skriv en ny kommentar

hits