SVAR PÅ SPØRSMÅL

  • 16.06.2011 Icon kl.14:57

Hei dere! Nå har jeg svart på spørsmål dere lurer på angående Englandsåret, håper det hjalp dere litt! :) Er forresten ferdig med alle eksamner, hadde den siste i går og er super fornøyd. Nå sier jeg bare hei til sommerferien! Ha en fin dag.
Ble du kjent med mange engelske folk, bortsett fra vertsfamilien din?
Desverre var det veldig vanskelig å komme i kontakt med de engelske studentene. De tok oss ikke imot med åpne armer, og vi norske ville heller ikke prøve ettersom vi alltid hadde hverandre. Men da vi var i Firenze fikk jeg litt bedre kontakt med førsteklassingene, som btw er myeee hyggeligere enn de i vår klasse!:) 

 

Digger bloggen din og ikke minst bildene dine...hvilket speilrefleks bruker du?
Takk for det, utrolig koselig å høre. Bruker sonya230, standardobjektiv og har nettopp fått meg nytt stativ! 

        

Vurderer selv veldig sterkt å ta 2. vgs i england. er det å anbefale? var språket vanskelig å lære? fikk du ofte stor hjemlengsel? takk på forhånd for svar :-)
Jeg anbefaler englandstilbudet på det sterkeste!! Språket gled raskt inn, så var ikke noe særlig vanskelig å lære det når du bor med en engelsk familie, går på engelsk skole, og hører engels rundt deg hele tiden. Før jul hadde jeg hjemmelengsel så og si hele tiden, men det gikk over etter jul. Da ville jeg ikke engang hjem, hehe.

Vil du lage en guide eller tutorial om hvordan du redigerer bildene dine? 
Kanskje det!:) 

Fikk du lov til å dra hjem under utvekslingsåret ditt? Hvilken organisasjon reiset du med da? Og så lurte jeg på hva du gjorde med mobil, hadde du engelsk nr og alt?
Jeg fikk lov til å reise hjem når jeg ville i ferier hvis jeg reiset på eget ansvar, og til jul dro alle hjem uansett. Jeg kjøpte en engelsk mobil med en gang vi kom dit, og fikk et engelsk abonnoment + nr. En veldig grei og billig løsning:)

Var skolen spennende i England? Og gikk du på en vanlig engelsk skole, eller er det en slags fotoskole? :):)
Av og til var det spennende, men mange ganger kjedelig også. Gikk på en mediaskole, som er litt annerledes enn den norske. I stedet for å ha 3 hovedfag i media, og lære litt av alt i løpet av perioder, hadde vi egne fag vi hadde hele året. Vi hadde altså video, foto, radio, animasjon, publishing og web som egne fag! Jeg lurer litt på hvordan maten er i England? Har du lagt på deg siden du dro?
Maten i England er ikke så veldig bra. Engelskmenn frityrsteker så og si alt, og spiser bare hvitt brød og usunn mat. Heldigvis kom jeg i en familie som respekterte hva vi likte, og kjøpte derfor grovt brød og ikke ga oss altfor mye pizza eller fish and chips. Jeg la på meg desverre ja, fordi kroppen ikke ble vandt til alt det usunne. Men gikk lett av igjen.


Hvordan er middagene, og hvordan er ellers måltidene?
Til frokost spiste vi bare frokostblanding, men på fridager fikk vi litt av hvert; omelett, brød, croissant, pannekaker, muffins og cookies.
Lunsjen var sykt gode, vertsmoren lagde deilige matpakker hver eneste dag, som inneholdt mat vi selv valgte ut (pålegg). I tillegg fikk vi alltid noen søtsaker, enten det var chips, sjokolade eller muffins. 
Til middag fikk vi mye vanlig mat, som pasta, lasagne og taco. Taco var det forresten vi som lærte dem, og etter det hadde vi det hver helg! Sykt kos. 

Hva med fritidsktiviteter? var du selv med på noe? er det noe som er spesielt vanlig?
I england hadde vi jo ikke gym som fag, så egentreningen måtte vi stå for selv. Jeg var ikke med på noe, bortsett fra medlemskap i et treningssenter, som tilbød treningssenter, kurs, svømmebasseng og tennisbane.

 

Hei, jeg er utvekslingsstudent til England til neste år, og jeg lurer veeldig på hva som er dress code på skolen? Er det som norsk skole, eller er det mer uniformpreget? Takk for svar!
Ikke dress code på skolen, du kan gå akkurat som du vil. Det er ganske morsomt å se hvordan de engelske kler seg, de eier jo ikke smak, haha. På skolen blir du alltid sett på fordi du alltid er fint kledd i forhold til de andre. 

Hvilke butikker (shopping) er din(e) favoritt(er)?
Savner Top Shop, River Island, Primark og New Look  ekstremt mye. Absolutt mine favoritt butikker!


private

Flere som er ferdig med eksamen og er klare for ferie? :D

Én kommentar

KESH

16.06.2011 kl.21:32

Bra svar og elsk bilder :D Er ferdig med eksamen så har sånn nesten fri selv om jeg ikke er ferdig før torsdag nesteuke :P

Skriv en ny kommentar

hits